O «Chris from Greece» γοήτευσε την Μαντόνα: H βασίλισσα της ποπ ανέβασε στην σκηνή ακόμα 1 Έλληνα (Φωτό - Βίντεο)

Μπορεί η Μαντόνα να μη συμπεριέλαβε την Ελλάδα στους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της «Rebel Heart Tour», ωστόσο φαίνεται ότι οι Ελληνες φαν μαγνητίζουν τελικά τη «βασίλισσα της ποπ».

Απόδειξη; Στο πλαίσιο ενός happening που είχε εντάξει στο πρόγραμμα των συναυλιών της, όπου η ίδια επέλεγε έναν θαυμαστή της από το κοινό για να ανέβει μαζί της στη σκηνή, η διασημότερη τραγουδίστρια του κόσμου έτυχε να διαλέξει δύο φορές Ελληνες σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

Μετά την 17χρονη Ελληνοαυστραλέζα Ζοζεφίν Γεωργίου (έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο όταν η «βασίλισσα της ποπ» την... ξεγύμνωσε μπροστά σε όλους) σειρά είχε ο τραγουδιστής Χρήστος Παυλάκης. 

Σύμφωνα με την Espresso, o Χρήστος ήταν ο πρώτος συμπατριώτης μας που πήρε μέρος ως... guest fan στο «Rebel Heart Tour» τον περασμένο Νοέμβριο. 

Ο ίδιος θαυμάζει απεριόριστα τη Mαντόνα και γι' αυτό ταξίδεψε στην Πράγα προκειμένου να την απολαύσει live. Δεν περίμενε, βέβαια, ότι θα τη γνώριζε και προσωπικά. «Η επιλογή του ανθρώπου που ανεβαίνει μαζί της στη σκηνή δεν γίνεται τυχαία. Προτού ξεκινήσει κάθε συναυλία, βγαίνει έξω ο μάνατζέρ της, Γκάι Οσιρι, και βγάζει φωτογραφίες τους fans που βρίσκονται στις πρώτες σειρές. Έπειτα διαλέγει η Μαντόνα εκείνον που θέλει, κατά βάση λόγω της φάτσας του» αποκαλύπτει ο Χρήστος. Ο ίδιος ενημερώθηκε ότι είχε επιλέξει εκείνον δέκα λεπτά πριν από το happening.

 «Το απόλαυσα»

«Μου κόπηκαν τα πόδια. Το άγχος μου ήταν τεράστιο. Πριν βγω στο stage, έβαλα τα κλάματα και ένας τεχνικός μού έφερε γλυκά για να με παρηγορήσει. Όταν, όμως, δάκρυα χαράς. Πάνω στη σκηνή δεν ένιωθα τίποτα. Ηταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος. Το απόλαυσα.

Ο χορογράφος της μου είχε δώσει την οδηγία να μην την ακουμπήσω και γενικά να είμαι χαλαρός, διότι είναι απρόβλεπτη και ούτε οι ίδιοι οι συνεργάτες της δεν γνωρίζουν πώς θα αντιδράσει κάθε φορά. Τελικά υπήρξε εκείνη πολύ διαχυτική μαζί μου. Της είπα πως είμαι από την Ελλάδα και με... βάφτισε αμέσως «Chris from Greece».

Χορέψαμε μαζί, την αγκάλιασα και τη φίλησα. Ηταν μια εμπειρία που θα θυμάμαι όσο ζω. Πίσω στα καμαρίνια, όταν βρεθήκαμε για λίγο, της είπα ότι είμαι τραγουδιστής και ζήτησα τη συμβουλή της. Κι εκείνη μου είπε: "Βe yourself'"»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ