Πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού: Τι λέει ο έμπειρος Σάκης Αρναούτογλου για το επόμενο 3ημερο

Ασφυκτική αναμένεται η ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες, καθώς καύσωνας θα «χτυπήσει» τη χώρα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης (16/06/2016) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Μάλιστα, σε πολλές περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 41 βαθμούς Κελσίου, με το δήμο Αθηναίων να λαμβάνει έκτακτα μέτρα, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από την Παρασκευή.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από αύριο, Παρασκευή (17/6/2016), ενώ το Σάββατο (18/06) και την Κυριακή (19/06) ο υδράργυρος θα φτάσει τοπικά στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.

 

Όπως γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου στη σελίδα του στο Facebook: “Ο φετινός Ιούνιος φαίνεται λοιπον ότι αποφάσισε να κάνει μια καυτή παρένθεση αφήνοντας διάπλατα ανοικτές τις πόρτες του... ουρανού στις πολύ θερμές αέριες μάζες που βρίσκονται καθ' οδόν τις επόμενες ημέρες από τη βόρεια Αφρική να εισβάλλουν στο εσωτερικό της Ελλάδας, ανεβάζοντας το παραπάνω διάστημα τον υδράργυρο τοπικά και πάνω από τους 40 βαθμούς Κέλσιου!”

Δείτε εδώ το βίντεο από την Ερτ με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ