Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέιτ Μπλάνσετ Κριστίν Ντέιβις και 57 ακόμη Α list stars στέλνουν μήνυμα για τους πρόσφυγες (Bίντεο)

Εξήντα προσωπικότητες ενώνουν τη φωνή τους με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, 20 Ιουνίου, εθελοντές αλλά και άνθρωποι των τεχνών ανάμεσα στους οποίους οι: Κέιτ Μπλάνσετ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπεν Στίλερ, Κριστίν Ντέιβις, Έλεν Μίρεν και Σκάρλετ Γιόχανσον και οι μουσικοί Ντέιβιντ Μόρισεϊ και Μπράιαν Άνταμς, παρουσιάζουν ένα βίντεο-μήνυμα για τους πρόσφυγες.

Το βίντεο, στο οποίο κυριαρχεί το σύνθημα «Είμαστε μαζί με τους πρόσφυγες, ενώστε και εσείς τη φωνή σας μαζί μας», δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας #WithRefugees. 

 

 

Στόχος της εκστρατείας είναι να κινητοποιήσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό αποδεκτών, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη έκκληση που έχει υπάρξει ποτέ για τη στήριξη των προσφύγων.
Στην έκκληση καλούνται οι κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση, ώστε κάθε παιδί πρόσφυγας να έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση, κάθε οικογένεια προσφύγων να έχει να μείνει κάπου με ασφάλεια και κάθε πρόσφυγας να έχει τη δυνατότητα να εργαστεί ή να αποκτήσει δεξιότητες.
Η έκκληση θα παραδοθεί πριν από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 στη Νέα Υόρκη, με θέμα την αντιμετώπιση των μεγάλων μετακινήσεων προσφύγων και μεταναστών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ