Νέες αποκαλύψεις για την άτακτη ερωτική ζωή του Μπιλ Κλίντον: Ξανθιά με "πλούσια προσόντα" η παλιά του "φλόγα"

Οι αποκαλύψεις για τη ερωμένη του Μπιλ Κλίντον έρχονται από τον πρώην πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Gary Byrne, στο βιβλίο του που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου κι ενώ η Χίλαρι θα λάβει επισήμως το χρίσμα στο συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουλίου. 
 

Στο επίμαχο βιβλίο με τίτλο «Κρίση χαρακτήρα» ο συγγραφέας γράφει όχι μόνο για το ξέσπασμα της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ όταν έμαθε για την «ανάρμοστη σχέση» του Μπιλ με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

 

Η Έλινορ Μοντέιλ, πρώην τηλεπερσόνα και κόρη του αντιπροέδρου του Τζίμι Κάρτερ, ήταν μία ακόμη κατάκτηση του Μπιλ Κλίντον η οποία, σύμφωνα πάντα με τον Gary Byrne, είχε ξελογιάσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ το χρονικό διάστημα που είχε σχέση με την μελαχρινή «πέτρα του σκανδάλου», Μόνικα Λεβίνσκι. 

Η Έλινορ, κόρη του Ουόλτερ Μοντέιλ, αντιπροέδρου του Τζίμι Κάρτερ, ήταν η ξανθιά ερωμένη του. Στο Οβάλ Γραφείο ο Μπιλ είχε την Μόνικα και στο γραφείο του Τζίμι Κάρτερ, έκανε ερωτικά παιχνίδια με την Μοντέιλ, όπως αναφέρει το επίμαχο βιβλίο.  

 

Το ζευγάρι έγινε τσακωτό από τον Gary Byrne, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, τα Χριστούγεννα του 1997. «Μόλις άνοιξα την πόρτα εκείνη βρισκόταν πάνω στο γραφείο...», προσθέτει.  «Κι όταν στις 6 Δεκεμβρίου η Μόνικα έμαθε ότι ο Μπιλ είχε στριμώξει και την Έλινορ, πήγε να της ζητήσει τα ρέστα ...», υποστηρίζει.  

 

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild" επικαλούμενη τα όσα γράφει ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών  στο βιβλίο του, στις ΗΠΑ υπήρχαν εδώ και καιρό οι φήμες ότι ο Μπιλ τα είχε με την Έλινορ Μοντέιλ.  

 

Η ξανθιά Αμερικανίδα, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, είχε αδυναμία στους ισχυρούς και διάσημους άνδρες. Ανάμεσα στις κατακτήσεις  της περιλαμβάνεται και ο "Εξολοθρευτής" του Χόλιγουντ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. 

Το βιβλίο του Gary Byrne χτυπά κυρίως τον ερωτικά άτακτο Μπιλ Κλίντον για να αμαυρώσει την εικόνα της Χίλαρι που διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ. 

 

Στις σελίδες του αναφέρεται επίσης πως , όταν η Χίλαρι έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι, του μαύρισε το μάτι. «Είναι μία γυναίκα ανεξέλεγκτη, και πολλές φορές βίαιη, πώς λοιπόν αυτή η γυναίκα μπορεί να γίνει ηγέτης του ελεύθερου κόσμου;», αναρωτιέται ο συγγραφέας στη σελίδα έξι του βιβλίου.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ