Παντρεύτηκαν: 55χρονος Ρώσος πάμπλουτος & 17χρονο μοντέλο - Την γνώρισε όταν ήταν 14 ετών

Ο πολυτελής και ρομαντικός γάμος του Ρώσου ολιγάρχη Βαλεντίν Ιβάνοφ, ανώτατου στελέχους του τμήματος της πετρελαϊκής Lukoil στη Σιγκαπούρη, με το 17χρονο μοντέλο Ελισαβέτα Ανταμένκο, το περασμένο σαββατοκύριακο στη Γαλλία, έμοιαζε βγαλμένος από κάποιο παραμύθι. 

Κάθε λεπτομέρεια της λαμπερής τελετής, η οποία έλαβε χώρα στον πύργο Saint Jeannet στη Νίκαια, ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να κάνει αυτή τη σημαντική μέρα στη ζωή του ζευγαριού αλησμόνητη.

Ωστόσο - όπως συμβαίνει συχνά στα παραμύθια - η ιστορία της γνωριμίας και του έρωτά του ζευγαριού έχει μία σκοτεινή πτυχή, η οποία (παρότι γνωστή εδώ και χρόνια) για κάποιο λόγο περνούσε μέχρι σήμερα στο... ντούκου από τα ρωσικά ΜΜΕ. Κι αυτή είναι φυσικά το γεγονός ότι ο 55χρονος σήμερα Ιβάνοφ διατηρεί σχέση με την εκλεκτή της καρδιάς του απ' όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί, και συγκεκριμένα από τα 14 της χρόνια.

Σύμφωνα με την ρωσική έκδοση του Cosmopolitan, o Ρώσος ολιγάρχης γνώρισε την Ελισαβέτα στο ξεκίνημα της καριέρας της, πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν εκείνη έφυγε από την πόλη όπου γεννήθηκε, το Κανσκ στη Σιβηρία, με σκοπό να κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, οι γονείς του κοριτσιού όχι μόνο δεν αποδοκίμασαν τον δεσμό με τον κατά 38 έτη μεγαλύτερό της άνδρα, αλλά επέτρεψαν στην κόρη τους να μετακομίσει μόνιμα στη Σιγκαπούρη για να συγκατοικήσει μαζί του στο πολυτελές του διαμέρισμα.

Αν και οι δύο εραστές δεν μιλούσαν ποτέ δημοσίως για τον δεσμό τους, οι φωτογραφίες από τη γεμάτη πολυτέλεια ζωή της και τα υπαινικτικά σχόλια που ανέβαζε στα social media η Ελισαβέτα, σχεδόν «φωτογράφιζαν» το ανώτατο στέλεχος της Lukoil.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ