Όλα όσα έκρυβε μέσα στο ''sex room'' του ο Michael Jackson: Παιδικά παιχνίδια & φωτό ανήλικων αγοριών

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον βασιλιά της ποπ. 

Η επιδρομή αστυνομικών στο ράντζο του στη Neverland το 2003 δόθηκε στη δημοσιότητα τώρα, αποκαλύπτοντας τον πραγματικά σκοτεινό και ανατριχιαστικό κόσμο που είχε χτίσει εκεί ο Μάικλ Τζάκσον. 

Η αποκάλυψη-σοκ γίνεται στο υπνοδωμάτιό του. Εκεί, υπήρχε μια καλά κρυμμένη πόρτα, ασφαλισμένη με τρεις κλειδαριές, η οποία οδηγούσε σε έναν κρυφό χώρο, γεμάτο με τα άρρωστα μυστικά του τραγουδιστή: Πορνογραφικό υλικό, φωτογραφίες σαδομαζοχισμού με πρωταγωνιστές παιδιά, κούκλες του σεξ. 

Ο χώρος ήταν έτσι φτιαγμένος ώστε να είναι ελκυστικός και δελεαστικός για τα μικρά παιδιά. Ενας χώρος γεμάτος παιχνίδια, αμέτρητες κούκλες, παιχνίδια της Disney, ζωάκια και ήρωες όπως ο Σούπεμαν και η Λάρα Κροφτ. Σε περίοπτη θέση και το αυτόγραφο του Μακάλεϊ Κάλκιν με την αφιέρωση «Μη με αφήσεις μόνο στο σπίτι».

Σύμφωνα με το Radaronline, στο ράντζο είχαν βρεθεί επτά συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά παιδιά και αγόρια στην εφηβεία, αλλά και γυμνές γυναίκες. Με αυτές τις συλλογές πιστεύεται ότι ο Τζάκσον προσπαθούσε να παρασύρει και να κακοποιήσει σεξουαλικά τα θύματά του. Ανάμεσα στα άλλα, και μια συλλογή στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1800! 

Σύμφωνα λοιπόν με το Radarοnline, στις αναφορές της αστυνομίας και στα δικαστικά έγγραφα ο Τζάκσον παρουσιαζόταν ως χειραγωγούμενος από τα πάθη του, τα ναρκωτικά και τον σαδομαζοχισμό, ο οποίος χρησιμοποιούσε μέσα που προκαλούν φρίκη για να αποπλανήσει παιδιά. 

Η αστυνομία είχε κάνει το 2003 ντου στο ράντζο του Τζάκσον ύστερα από την καταγγελία ενός καρκινοπαθούς παιδιού το οποίο είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον τραγουδιστή. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ