Κάθε ζώδιο έχει τις αρετές του: όλα όσα ζηλεύουμε στους άλλους και θα θέλαμε να έχουμε

Πόσες φορές δεν έχεις φτάσει στο σημείο να πεις: «Μακάρι να είχα κι εγώ την αυτοπεποίθηση του τάδε» ή «τα μυαλά του δείνα» ή «την υπομονή του άλλου»;

Ιδού όλα όσα ζηλεύουμε από κάθε ζώδιο και θα θέλαμε να είχαμε κι εμείς…

Κριός
Ζηλεύω την ικανότητά σου να μιλάς σε αγνώστους με τέτοια αμεσότητα, λες και τους ξέρεις χρόνια. Θα ήθελα να είχα την ενθουσιώδη συμπεριφορά σου, την ανάγκη σου να κάνεις συνεχώς κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ενδιαφέρον για να μη βαριέσαι. Μακάρι να ήμουν τόσο ελεύθερο πνεύμα, όσο εσύ.

 

Ταύρος
Θα ήθελα να έχω την ανοχή σου που μπορεί να σκάσει και γάιδαρο και την αντοχή σου. Είσαι τόσο ανθεκτικός και πεισματάρης που ειλικρινά σε ζηλεύω. Λατρεύω επίσης που ξέρεις να απολαμβάνεις τις απλές χαρές τις ζωής και δεν περιμένεις το extreme για να νιώσεις όμορφα.

 

Δίδυμοι
Λατρεύω που μπορείς να προσαρμόζεσαι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είσαι τόσο ευέλικτος που μπροστά σου φαίνομαι… καδρόνι. Οι περισσότεροι σε θεωρούν διπρόσωπο, όμως θα ήθελα να είχα έστω και λίγο την δική σου ευστροφία και να γυρίζω υπέρ μου τα πράγματα.

 

Καρκίνος
Όλοι θεωρούν ότι δεν είσαι αρκετά γενναίος και σε κατηγορούν ότι είσαι πολύ συναισθηματικός. Είσαι όμως απλά ευαίσθητος, με το ένστικτο της προστασίας σου τόσο ανεπτυγμένο που ο οποιοσδήποτε αισθάνεται ασφαλής μαζί σου, κάτι που είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο!

 

Δείτε όλη τη συνέχεια εδώ - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ