Ο Βασίλης Σπανούλης στην γενέτειρα του, Λάρισα απολαμβάνει τις διακοπές του σε οικογενειακές στιγμές

Ο Βασίλης Σπανούλης πάντα κοντά στα παιδιά του, δεν τα άφησε στιγμή από τα μάτια του στην πισίνα του ξενοδοχείου που εκείνα έπαιζαν.

Στη Λάρισα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης Σπανούλης. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν ολοκληρώθηκαν και η επιστροφή για τον ίδιο και την οικογένειά του, στον τόπο καταγωγής του τέτοια εποχή, παραμένει ένα είδος καθήκοντος.

Σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr βλέπει φίλους, πάει σε παλιά στέκια, παίζει ποδόσφαιρο στο 5Χ5 του αδερφού του και δεν παραλείπει να γυμνάζεται χαλαρά. Εκείνο όμως, πέρα και από τον πρωταθλητισμό, που πάντα τον χαρακτήριζε ήταν η συνέπεια στις πατρικές υποχρεώσεις. Χθες το απόγευμα ο φακός «συνέλαβε» τον Βασίλη με δύο από τους γιους του να πηγαίνουν για μπάνιο στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Χαλαρός και ευδιάθετος ο ίδιος, δεν αρνήθηκε στους λουόμενους που τον αναγνώρισαν να φωτογραφηθεί μαζί τους. Αμέσως μετά έβαλε τους πιτσιρικάδες στην παιδική πισίνα και ανέλαβε ρόλο εκπαιδευτή – ναυαγοσώστη παρακολουθώντας τους στενά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ