Made in Greece η Αθηνά Προκοπίου & τα ακαταμάχητα κιμονό της - Δείτε πως θα τα φορέσετε σε 3 εικόνες

Δηµιουργίες της έχουν φορέσει η Kate Moss και η Kylie Minogue, ενώ το brand της διατίθεται σε µερικά από τα µεγαλύτερα πολυκαταστήµατα στον κόσµο. Η επιτυχηµένη Κύπρια σχεδιάστρια µόδας ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

ATHENA PROCOPIOU: Ξεκίνησα να σχεδιάζω φουλάρια, πριν από τέσσερα χρόνια. Στην πορεία πρόσθεσα στις συλλογές µου beachwear, καφτάνια και κιµονό. Το brand µου έχει ως βάση του το Λονδίνο, αλλά οι δηµιουργίες µου διατίθενται σε διάφορα concept stores σε Ρωσία, Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Γαλλία και Καναδά, στα πολυκαταστήµατα Liberty, Harvey Nichols και Barney's New York, αλλά και στο online store Net-A-Porter.

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ της: Όταν έµαθε ότι η Kate Moss εµφανίστηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Saint Tropez, φορώντας ένα από τα κιµονό της. Συγκεκριµένα βρισκόµουν στην Κύπρο, όταν µε πήραν τηλέφωνο για να µου ανακοινώσουν τα νέα...

Υπεροχα μαντήλια 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ: Έχω αδυναµία στο Sea Satin στη Μύκονο. Είµαι χορτοφάγος, έτσι η ελληνική κουζίνα είναι ιδανική για µένα!

Και τα λατρεμένα κιμονό 

ΜΙΑ ΠΑΙ∆ΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ: Οι παππούδες και οι γιαγιάδες µου στην Κύπρο, τα τζιτζίκια το µεσηµέρι που δεν µας άφηναν να κοιµηθούµε, τα παπουτσόσυκα και η υπερβολική υγρασία του καλοκαιριού.

Πως θα το βάλετε σωστά: 1,2,3 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ: Τα γεµιστά (χωρίς κιµά).


ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ: Να πάω για σαφάρι και να βρεθώ πολύ κοντά στα άγρια ζώα.

Σχεδιάζω για μια γυναίκα που της αρέσει να κυνηγά τον ήλιο. Θέλει να αισθάνεται λαμπερή, την ίδια στιγμή και λίγο μποέμ. Μου αρέσουν πολλές γυναίκες και μοντέλα που θα ήθελα να είναι μούσες μου, θα έλεγα όμως πως αυτήν τη στιγμή η γυναίκα που θα ήθελα να δω με δικές μου δημιουργίες είναι η Erin Wasson."

Μαγιό με μανεκέν μία κοπέλα που δεν είναι σαν σκιάχτρο απο την δίαιτα !! Επιτέλους 

 

Όλη η εφετινή της συλλογή στο www.athenaprocopiou.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ