35χρονος άντρας έδειρε μέχρι θανάτου & αποκεφάλισε τον βιαστή(;) της κοπέλας του

Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία 20χρονου στην Μινεσότα

Ένας 35χρονος άντρας από τη βόρεια Μινεσότα κατηγορείται για φόνο επειδή ξυλοκόπησε με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, μαχαίρωσε στην κοιλιά και έπειτα αποκεφάλισε χρησιμοποιώντας μία ματσέτα, το φερόμενο ως βιαστή της κοπέλας του όπως αναφέρει δημοσίευμα του fox21online.com.   

Το άτυχο θύμα

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, στη συνέχεια ο Thoresen μετέφερε τη σορό του νεκρού στο δάσος και την πέταξε.   Η κοπέλα του δράστη είπε στην αστυνομία ότι το ζευγάρι είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμινών πριν από το έγκλημα. 
Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως πριν τη δολοφονία του, το θύμα επισκέφτηκε οικειοθελώς το ζευγάρι στο διαμέρισμά τους.   Όπως πάντως υποστήριξε η ίδια η κοπέλα στους αστυνομικούς, όταν έμαθε πως ο Haiman θα επισκεπτόταν το ζευγάρι στο σπίτι τους στο Gran Rapids, θύμωσε και είπε στον Thoresen πως ο 20χρονος την είχε βιάσει.   

Όταν τελικώς ο Haiman έφτασε στο σπίτι, η κοπέλα τον έδεσε και τον χτύπησε, σπάζοντάς του τη μύτη. Έπειτα τον έλυσε και ο Thoresen τον γρονθοκόπησε επανειλημμένως.   Εν συνεχεία, η κοπέλα υποστηρίζει πως οι τρεις τους αποφάσισαν να πάνε όλοι μαζί για μπύρα (σ.σ δεν έχει εξακριβωθεί πως ακριβώς συνέβη αυτό) και σταμάτησαν σε δύο μέρη για να καπνίσουν χασίς και να κάνουν χρήση μεθαμφεταμινών.   

Αργότερα, οι τρεις τους έφυγαν και πάλι με το αυτοκίνητο του θύματος προς το δάσος της περιοχής. Εκεί, ο Thoresen σταμάτησε επικαλούμενος βλάβη και κατέβηκε από το Ι.Χ. Οι δύο άντρες λογομάχησαν και ο πρώτος τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, ενώ στη συνέχεια τον μαχαίρωσε.   Η κοπέλα του δράστη ισχυρίστηκε πως προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά αυτός πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι από τη ζώνη του θύματος και του έκοψε το κεφάλι.   

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε εννιά μέρες περίπου αργότερα όταν ο 35χρονος δράστης εθεάθη να οδηγεί το αυτοκίνητο του άτυχου 20χρονου.   Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο Thoresen ομολόγησε την φρικτή του πράξη στους αστυνομικούς, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού. Στην κοπέλα του δεν απαγγέλθηκε καμία κατηγορία

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ