Top Woman η 24χρονη Δώρα Μυλωνάκη με τα courelou bag – Τα φτιάχνει με την μαμά της & έχουν γίνει ανάρπαστα


Η Δώρα είναι 24 ετών και απόφοιτη Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Η δημιουργικότητα της όμως την έχει ωθήσει στην δημιουργία μικρών πραγματικά υπέροχων αξεσουάρ.

Το Facebook έχει γεμίσει με σελίδες που πουλάνε ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, παντοφλάκια, πέδιλα, πετσέτες θαλάσσης,  τσάντες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Λόγω του κορεσμού λοιπόν δύσκολα κάτι θα μου τραβήξει την προσοχή. Εξάλλου σύμφωνα με έρευνες πλέον όταν είμαστε στην σελίδα μας στο Facebook δεν διαβάζουμε τα Post απλά ‘’σκανάρουμε’’ και μόνο όταν κάτι μας κεντρίσει το ενδιαφέρον,  σταματάμε να διαβάσουμε τι ακριβώς είναι.

Ο 24χρονη Δώρα λοιπόν το πέτυχε! Μια φωτογραφία με τις courelou-bag της ήταν αρκετή για να με κάνει όχι απλά να σταματήσω για να δω καλύτερα, αλλά να μπω στην σελίδα της και να ψάξω και τις υπόλοιπες φωτογραφίες.

Η σελίδα της γεμάτη από χειροποίητες τσάντες και παντοφλάκια φτιαγμένα από την ίδια, με την βοήθεια όμως και της μαμάς, όπως μου είπε αργότερα. Ναι της έστειλα μήνυμα, ήθελα να ξέρω αν είναι χειροποίητα ή απλά κάνει μεταπώληση.

Τα τσαντάκια της είναι φτιαγμένα από κουρελούδες. Με μοντέρνες πινελιές από πον-πον  και χρυσές αλυσίδες, συνδοιάζουν την ομορφιά του Vintage με  μοντέρνα στοιχεία.

Εκτός από την μαμά της όμως  την βοηθάει και ο σύντροφος της, Κυριάκος Καρακατσάνης, επίσης 24 ετών και απόφοιτος Φιλοσοφίας Πατρών και Δημοσιογραφίας.

‘’Εγώ ασχολούμαι με το σχεδιαστικό και κατασκευαστικό κομμάτια κι αυτός με την διαχείρηση της σελίδας και την προώθηση των προϊόντων’’, αναφέρει η Δώρα.

Δείτε τις όμορφες τσάντες της στην σελίδα που διαθέτει στο Facebook Dmlk.

Επιμέλεια: Μέτσαϊ Μαρία

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ