O Μπάρακ Ομπάμα τραγουδάει ''Ηappy Birthday'' στην Μάλια του: Μόλις έκλεισε τα 18!

Για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις όπως μόνο αυτός ξέρει.

 Ο λόγος είναι τα γενέθλια της κόρης του, Μαλίας, η οποία είναι γεννημένη την ίδια ημέρα με την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και έγινε 18 ετών. Ετσι, ο πρόεδρος Ομπάμα, όπως είναι φυσικό δεν δίστασε να ξεκλέψει δυο λεπτά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Οίκο προκειμένου να τραγουδήσει το Happy Birthday στην αγαπημένη του κόρη και να της ευχηθεί.

Τον πρόεδρο Ομπάμα πλαισίωναν ο Κέντρικ Λαμάρ και η Τζανέλ Μονέ που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

«Τυχαίνει να γιορτάζουμε την ημέρα γέννησης της πατρίδας μας την ίδια ημέρα που γιορτάζω τα γενέθλια της μεγάλης μου κόρης», αναφώνησε συγκινημένος Ομπάμα καθώς είναι τα τελευταία γενέθλια που γιορτάζει η κόρη του ως ένοικος του Λευκού Οίκου. «Είναι στα καθήκοντα του πατέρα να ντροπιάζει την κόρη του», συνέχισε με το απίστευτο χιούμορ που διακρίνει τον Μπαράκ Ομπάμα.

Τότε η Μαλία χαμογελαστή έπεσε κυριολεκτικά στην αγκαλιά του πατέρα της. Η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει στον κήπο αλλά λόγω καιρού έγινε σε αίθουσα της ανατολικής πτέρυγας και στην γιορτή ήταν προσκεκλημένοι είχαν προσκληθεί βετεράνοι μαζί με τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ