Τheresa May: Πρωθυπουργός(;) η γυναίκα που "ξεφτιλίζει" το εμπριμέ & υποκλίνεται με knee high boots στην Βασίλισσα της

Μια καθόλου αδιάφορη γυναίκα με άποψη στο ντύσιμο που πάντοτε προκαλεί σχόλια και υποδείξεις από τους fashion bloggers είναι η υποψήφια για την Προεδρία των Συντηρητικών της Μεγάλης Βρετανίας Theresa May.

Όπως θα δείτε στις επόμενες φωτογραφίες, δεν θέλει το κλασικό φούστα μπλούζα σε μίνιμαλ στυλ και χρώματα μουντά. Της αρέσουν τα χρώματα και μάλιστα πολλά μαζί, τα τολμηρά εμπριμέ, τα κοψίματα ενώ δεν διστάζει να βάλει στράπλες και ας μην έχει άψογο ντεκολτέ. 

Κρατάει άβαφτα τα πυκνά μαλλιά της κομμένα καρέ και συνδυάζει τα outfits με κοσμήματα άλλοτε απλά άλλοτε πιο ασυνήθιστα.

Σημασία έχει πως δείχνει γυναίκα με αυτοπεποίθηση κι ας έβαλε αρκετά κιλά με τα χρόνια το υποστηρίζει θαυμάσια και προβάλει μιά θηλυκότητα της εποχής μας. Αν η Theresa γίνει Πρωθυπουργός σίγουρα το Ηνωμένο Βασίλειο θα δημιουργήσει πιά παράδοση στις σιδηρές κυρίες.

Μετά την αείμνηστη Μάργκαρετ Θάτσερ , η αειθαλής Βασίλισσα Ελισάβετ δεν αφήνει τον ρόλο της πρώτης Κυρίας με ... τίποτε και ηγείται μιάς χώρας παντοδύναμης που συγκλονίζεται από το δημοψήφισμα του Brexit αυτή την εποχή.

Τα τελευταία χρόνια όμως η Theresa πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και έχασε πολλά κιλά. Η ασθένεια της όμως δεν την εμπόδισε να συνεχίσει την πολιτική της καριέρα και όπως όλα δείχνουν αυτή η υγιείς φιλοδοξία την οδηγεί στον αριθμό 10 της Downing Street.

Η Theresa με τον σύζυγό της

Ειρήνη Νικολοπούλου 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ