Σάρωσε τα νούμερα ο μεγάλος τελικός του X Factor - Νικητής ο Ανδρέας Λέοντας: "Πίστευα ότι θα κερδίσει ο Ίαν"

Μεγάλος νικητής του talent show «X factor» αναδείχθηκε ο Ανδρέας Λέοντας ο οποίος κατάφερε και κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών αναδείχθηκε ο Ιαν Στρατής, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το συγκρότημα Stereo Soul.

Στη σκηνή του talent show, ανέβηκαν οι παίκτες που έφτασαν μέχρι τα live και αγαπημένοι καλλιτέχνες. 

Ο Νίνο, τραγούδησε τις επιτυχίες του και γιόρτασε τα 14χρόνια παρουσίας του στο χώρο ενώ η Τάμτα, ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Το κάτι παραπάνω» και medley των επιτυχιών της. Στον τελικό του talent show, εμφανίστηκε και η Giusy Ferreri, η νικήτρια του ιταλικού X-Factor.

Το τελευταίο live του σόου σημείωσε μέχρι και 43,5% στο γενικό σύνολο και 30,8% στο γενικό κοινό.

Ο Ανδρέας Λέοντας ο νικητής του «Χ-Factor», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossiptv.gr, τόνισε ότι δεν πίστευε ότι θα επικρατούσε στο talent show, γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, υπήρχαν άλλες φωνές καλύτερες από εκείνον.

«Δεν πίστευα ότι θα κερδίσω! Εγώ ξέρω για τον  εαυτό μου ότι ακόμα είναι πολύ χαμηλές οι δυνατότες που έχω και ότι μπορώ να φτάσω πιο ψηλά. Γιατί χρειάζομαι δουλειά. Γι αυτό δεν το περίμενα. Βέβαια δεν είναι μόνο η φωνή, είναι και ο χαρακτήρας, η εμφάνιση και το πώς προσεγγίζει τον κόσμο ο καθένας. Όπως είπαν οι κριτές, υπήρχαν καλύτερες φωνές από εμένα. Και εγώ το ξέρω», είπε ο νεαρός τραγουδιστής.

Όσον αφορά τη «μονομαχία» του με τον Ίαν Στρατή στον τελικό, τόνισε: «Με τον Ιάν είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και φωνές. Ο καθένας προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο τον κόσμο. Κάνουμε πολύ παρέα. Ελπίζω να μην έχει θυμώσει!», είπε ο Ανδρέας Λέοντας.

Και πρόσθεσε: «Πίστευα ότι θα κερδίσει ο Ίαν. Ήθελα να κερδίσω και εγώ. Αλλά δεν το έβλεπα ανταγωνιστικά!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ