Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Απίστευτο περιστατικό: Οι κρατούμενοι δραπέτευσαν για να σώσουν τη ζωή ενός δεσμοφύλακα (βίντεο)

Μία ομάδα κρατουμένων στο Τέξας «απέδρασαν» από το κελί τους για να βοηθήσουν τον δεσμοφύλακα, ο οποίος είχε καταρρεύσει, σταματώντας να αναπνέει

Οι κρατούμενοι, που ετοιμάζονταν για τη δίκη τους, βρίσκονταν στο υπόγειο. Παρά τις φωνές τους κανείς δεν εμφανίστηκε όταν ο δεσμοφύλακας που τους μιλούσε κατερρρευσε μπροστά τους. Έτσι αποφάσισαν να σπάσουν την πόρτα του κελιού, άρπαξαν τον ασύρματο του σωφρονιστικού υπαλλήλου και κάλεσαν σε βοήθεια.

Αμέσως οι συνάδελφοί του του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και έγινε χρήση απινιδωτή, καθώς δεν είχε σφυγμό. Χάρη σε όλα αυτά, ο άνδρας συνήλθε και επέστρεψε ήδη στη δουλειά του, μια και το περιστατικό έγινε στις 23 Ιουνίου.

Παρά τη σωτήρια επέμβασή τους, ένας από τους κρατούμενους παραδέχθηκε ότι μπορεί να έβρισκαν τον μπελά τους. «Ανησυχούσαμε ότι θα μπορούσαν να έρθουν κατά πάνω μας με όπλα. Αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να μην τον βοηθήσουμε. Είναι καλός άνθρωπος», είπε ο Νικ Κέλτον στο WFAA. Ομως ο Αρνέτ επαίνεσε την πράξη τους και τα γρήγορα αντανακλαστικά τους. «Σίγουρα έσωσαν τη ζωή τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», δήλωσε ο αστυνομικός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ