Έφηβος βίασε & άφησε έγκυο συνομήλικη του - Ο πατέρας του ήταν φυλακή για βιασμό άλλης γυναίκας

Έχουμε διαβάσει για επίδοξους βομβιστές που μαθαίνουν μέσω... οδηγιών να κατασκευάζουν εκρηκτικούς μηχανισμούς. 

Έχουμε διαβάσει για επίδοξους εκτελεστές, οι οποίοι χρησιμοποιούν οδηγίες για να κατασκευάσουν όπλα που δεν εντοπίζονται από τα ειδικά μηχανήματα. Για... βιαστή με... οδηγίες και δη από τον φυλακισμένο πατέρα του, είναι ίσως ένα μοναδικό φαινόμενο και συνέβη στη Βρετανία.

Ο 21χρονος Τζέιμς Χαντ εξελίχθηκε σε βιαστής όταν βρισκόταν σε ηλικία 16 ετών, αφήνοντας, μάλιστα, μία κοπέλα, την οποία αποπλάνησε τρεις φορές, έγκυο. Η επίσης 21χρονη σήμερα, Μπέθανι Χάιζελ, δέχθηκε την επίθεση από το συνομήλικό της όταν ήταν 15 προς 16 ετών. Όπως αποκάλυψε, της είπε πως «αφού το έκανε το πατέρας μου, θα το κάνω και 'γω».

Οι γονείς του βιαστή

Ο 47χρονος πατέρας του νεαρού άνδρα, Νέιλ Χαντ, καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος για το βιασμό μίας γυναίκας στη μέση του δρόμου. Την άρπαξε με το αυτοκίνητό του, την πέταξε στο δρόμο και τη βίασε με άγριο τρόπο. Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του, ξάπλωσε στο κρεβάτι με τη σύζυγό του και κοιμήθηκε δίχως να νιώθει τύψεις.

Η Μπέθανι, που βγάζει την ιστορία στη δημοσιότητα, ζει πλέον στο Πόρτσμουθ, μαζί με την κορούλα της, η οποία ήταν αποτέλεσμα του δεύτερου βιασμού που υπέστη από τον νεαρό Χαντ. Η κοπέλα σε μικρότερη ηλικία, είχε γνωριστεί με τον μετέπειτα βιαστή της το 2010 και έκαναν παρέα. Μετά την πράξη του, ο Τζέιμς καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση, ποινή την οποία εκτίει από το 2013, καθώς βίασε και μία ακόμη γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν έξι μήνες μετά τη σχέση που δημιούργησαν οι δύο έφηβοι. Ο Τζέιμς Χαντ απαιτούσε από τη νεαρή κοπέλα τότε να κάνουν σεξ. Εκείνη δεν δεχόταν και στο τέλος δέχθηκε την επίθεση. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε δέκα μήνες μετά. Η κοπέλα βιάστηκε για τρίτη φορά στο σπίτι της οικογένειάς της, ενώ ήταν έγκυος 20 εβδομάδων και με τους γονείς της να βρίσκονται στον κάτω όροφο.

Με την μητέρα του

Η Μπέθανι δέχθηκε πρόσφατα ενόχληση από τη 49χρονη μητέρα του Τζέιμς Χαντ, η οποία χώρισε με το σύζυγο-βιαστή, ζητώντας να έχει το δικαίωμα να βλέπει την εγγονή της. Η 21χρονη κοπέλα αρνήθηκε και το μόνο που ζήτησε ήταν να την αφήσουν ήσυχη να συνεχίσει τη ζωή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ