Δωρεά του Lifeline Hellas στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», αξίας 37.000 ευρώ

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, του οποίου είναι ιδρύτρια, επισκέφθηκε εχθές το Νεογνολογικό Τμήμα του κρατικού Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης των μηχανημάτων αξίας 37.000 ευρώ που έχουν προσφερθεί από τον Ιανουάριο του 2016.

Παρόντες ήταν ο Διοικητής του νοσοκομείου κύριος Δημήτρης Βεζυράκης και η Διευθύντρια του Νεογνολικού Τμήματος Δρ. Σίσσυ Κοζώνη που τίμησαν την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas για την μεγάλη δωρεά.

 

Επίσης, παρευρέθησαν η κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη, αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κος Γιάννης Σαχίνης, τα μέλη κυρία Νάσια Παπαμανώλη, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και το επίτιμο μέλος κυρία Μαρία Κοντού.

Επισκέφθηκαν το τμήμα νεογνών όπου είδαν σε εφαρμογή τα μηχανήματα και συζήτησαν για τις ανάγκες που υπάρχουν στο Νοσοκομείο. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη υποσχέθηκε ότι μέσω του Lifeline Hellas θα συνεχίσει να στηρίζει το Νοσοκομείο έτσι ώστε να βελτιώνονται οι συνθήκες νοσηλείας των συγκεκριμένα, το Lifeline Hellas, μέσω των φιλανθρωπικών του εκδηλώσεων

προσέφερε στο τμήμα νεογνών έναν αναπνευστήρα, δύο μόνιτορ, ένα μίκτη, ένα οξυγονόμετρο και ένα μηχάνημα υψηλής ροής.

Τον επόμενο μήνα θα γίνει η παράδοση της δωρεάς στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, αξίας 8.000 ευρώ.

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΗΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

Ο όμιλος γυναικών βορείων προαστίων «ΗΡΑ» γνωστός για την κοινωνική του προσφορά εδώ και 30 χρόνια,  διοργάνωσε ένα υπέροχο φιλανθρωπικό δείπνο την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο “The Ecali Club” με σκοπό την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων μέσω του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ιδρύτριας του Lifeline. 

Η Πρόεδρος του «ΗΡΑ», κυρία Καίτη Μάμαλου, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και τους παρευρισκομένους για την υποστήριξη τους και μίλησε για την προσφορά του «ΗΡΑ» στην κοινωνία. Επίσης, πραγματοποίησε  εκτενή αναφορά στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και του ανθρωπιστικού της οργανισμού Lifeline Hellas στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. 

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην ομιλία της ευχαρίστησε την Πρόεδρο του ΗΡΑ, κυρία Καίτη Μάμαλου και το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συνεχάρη για την μακροχρόνια προσφορά τους στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline Hellas στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom.

 

Ακόμη, ευχαρίστησε την Ένωση Γυναικών Πάτρας, την Πρόεδρο Άννα Μαρία Ρογδάκη και τον φιλάνθρωπο κύριο Αλέξανδρο Καλλέργη που ήλθαν από την Πάτρα για να παρευρεθούν στην εκδήλωση και που χάρις σε αυτούς τον επόμενο μήνα θα γίνει η παράδοση της δωρεάς στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, αξίας 8.000 ευρώ.  Τέλος, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη τόνισε την υποχρέωση όλων μας να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης, η mezzo σοπράνο Φωτεινή  Αθανασάκη και ο πιανίστας Πάνος Λουμάκης ταξίδεψαν τους παρευρισκομένους με την μουσική τους. Επίσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν υπέροχα δώρα από την Estee Lauder και την Φανή Σαραντοπούλου της Bead it που σχεδίασε ένα κόσμημα ειδικά για την εκδήλωση με την εταιρεία Bead it. 


Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη,
ο γιός της David Andrews με την σύζυγο του Άντζι και τον γιο τους Αλέξανδρος, ο επίτιμος Πρόεδρος του Lifeline Hellas κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, τα μέλη κα Νάσια Παπαμανώλη, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, κα Ρόη Κωσταντά, Δρ. Φαίη Πεσκέση, η Αντιπρόεδρος του «ΗΡΑ» κυρία Λέλα Χαμαμτζή, η Πρόεδρος Αποφοιτων των Βρετανικών Πανεπιστημίων κα Τέντυ Γερουλάνου ο κος και η κα Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, ο κος και η κα Θανάση Παπαποστόλου.  

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Βίκος, Evritos, Medical Anti-Aging Center Estee Lauder, Bead it, Το Παγωτό και The Ecali Club.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ