8χρονη πάτησε στον λαιμό με κίνηση Κουνγκ Φου τον απαγωγέα της και έγινε Λούης!

Οι τεχνικές του Kung Fu γλίτωσαν έναν 8χρονο κορίτσι από τον απαγωγέα της.

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με ηρωίδα ένα οκτάχρονο κορίτσι.

Το κορίτσι κοιμόταν στο σπίτι της με την οικογένεια της, όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα και είδε έναν άγνωστο άντρα να την σέρνει, προσπαθώντας να την απαγάγει. Τότε η μικρή αντέδρασε γρήγορα κάνοντας μια κίνηση Kung Fu, με επίθεση στον λαιμό του επίδοξου απαγωγέα, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άντρας να αφήσει το κορίτσι, το οποίο έτρεξε στο δωμάτιο των γονιών της.

Όπως δήλωσε η τρομοκρατημένη μητέρα του κοριτσιού, Janie Sue: «Θα ξυπνούσα και θα έβρισκα το κρεβάτι της άδειο. Δεν μπορώ να χωνέψω κάτι τέτοιο». «Κάποιος μπήκε στο δωμάτιό της και την πήρε από το κρεβάτι της, κατέβηκε από τις σκάλες κι εκείνη χρησιμοποίησε τεχνική που έμαθε στο μάθημα Kung Fu και ο δράστης πρόλαβε και το έβαλε στα πόδια μέχρι να εμφανιστώ», είπε η Janie Sue, μητέρα της μικρής, στο KTVU.

Ο εισβολέας διέρρηξε το σπίτι της οικογένειας τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 4 π.μ., μπαίνοντας από ένα παράθυρο, όπως αποκάλυψε η έκθεση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο δωμάτιο, όπου κοιμόταν η οκτάχρονη μαζί με τον εξάχρονο αδερφό της. Όπως αποκάλυψε η ίδια: «Ένας κλέφτης με σήκωσε. Ξύπνησα στις σκάλες». Η μικρή συμπλήρωσε πως ο άντρας μύριζε σαν σκουπίδια κι εκείνη πίεσε τον λαιμό του, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να την αφήσει.

Η οκτάχρονη πρωταγωνίστρια δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, ενώ ο διαρρήκτης δεν φαίνεται να έκλεψε τίποτα από το σπίτι.

Η Sue αφού αποκάλυψε πως ήδη εγκατέστησαν νέο σύστημα συναγερμού στο σπίτι τους, σχολίασε πως η κόρης της φοβάται, αλλά αισθάνεται και περισσότερο δυνατή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ