Ηλιοφάνεια με νέα μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Έως 31 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Στα δυτικά βόρεια, θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένουμε και την Κυριακή 17 Ιουλίου, σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και των νησιών του βορείου Ιονίου. Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός με λίγες σποραδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία  σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα στα δυτικά,  θα κυμανθεί από 17  έως 31 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 13 έως 30 στη βόρεια Ελλάδα, 15 έως 26 και τοπικά 27  στη δυτική Ελλάδα, 17 έως 31 στο βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 31  βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από τα βορειοδυτικά, φτάνοντας τα 5 και τοπικά στο Ιόνιο τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στις δυτικές ακτές 6 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ορεινά του νομού θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και προς το βράδυ 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Βίντεο: Weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ