Οι "τσιγκούνικες" συνήθειες 5 απίστευτα πλούσιων ανθρώπων του πλανήτη - Πού κάνει "οικονομία" ο Ζούκεμπεργκ;

Το ..."πνεύμα οικονομίας" δεν λείπει ούτε και από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου...

Υπάρχουν ορισμένες συνήθειες που δεν θα περίμενε κανείς να συναντήσει στους πλουσιότερους και πιο διάσημους επιχειρηματίες του κόσμου. Ανθρώπους που τα δισεκατομμύρια της περιουσίας τους ζαλίζουν και μόνο στο άκουσμά τους.

Αλλά ακόμα και αυτοί έχουν ορισμένες συνήθειες που μπορούν να χαρακτηριστούν "τσιγκούνικες". Δείτε, όπως τις παρουσιάζει το Bussiness Insider.

1. Warren Buffett (περιουσία 68,1 δισ. δολάρια)

Μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι που αγόρασε το 1958 για 31,5 χιλιάδες δολάρια. Δεν έχει κινητό τηλέφωνο, αλλά ούτε και υπολογιστή στο γραφείο του. Επίσης, είναι γνωστό πως του αρέσει να τρέφεται με Coca Cola και πατατάκια. 

2. Mark Zuckerberg (περιουσία 51,5 δισ. δολάρια)

Η ζωή του ιδρυτή του Facebook περιέχει μερικές λιτές πινελιές. Του αρέσει να ντύνεται με απλά ρούχα, να τρώει από τα Mcdonald's ενώ το αυτοκίνητό του ένα ένα σχετικά απλό τετραθέσιο Volkswagen.

3. Carlos Slim Helú (περιουσία 31,6 δισ. δολάρια)

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του Μεξικού προτιμά να ζει στο ίδιο σπίτι με τα 6 υπνοδομάτια εδώ και 40 χρόνια, ενώ οδηγεί την ίδια παλιά Mercendes όπως πάντα. 

4. Amancio Ortega (περιουσία 71,1 δισ. δολάρια)

Ο ιδρυτής των Zara και δεύτερος πλουσιότερος στη Γη, ζει στο ίδιο διαμέρισμα εδώ και χρόνια με τη σύζυγό του και του αρέσει να απολαμβάνουν το ίδιο γεύμα με τους εργαζόμενούς του στα κεντρικά της επιχείρησης. Επιπλέον, του αρέσει να διατηρεί καθημερινά το ίδιο απλό ντύσιμο: Ένα  μπλε σακάκι , λευκό πουκάμισο και γκρι παντελόνι.

5. Ingvar Kamprad (περιουσία 39,3 δισ. δολάρια)

Ο ιδρυτής των ΙΚΕΑ οδηγεί ένα παλιό Volvo (αν και παλιότερα είχε μια πολυτελή Πόρσε), ταξιδεύει στις οικονομικές θέσεις με το αεροπλάνο (κάποιες φορές και με το λεωφορείο!), ενώ του αρέσει να τρώει μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό των IKEA. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ