Ο πρώην σωματοφύλακας του Έλτον Τζον κατηγορεί τον τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση: "Με άγγιζε στα γεννητικά όργανα"

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία η αποκάλυψη της καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση που προχώρησε κατά του Έλτον Τζον ο πρώην σωματοφύλακάς του. 

Ο 69χρονος τραγουδιστής, σύμφωνα με την Daily Mail, κατηγορείται από τον πρώην σωματοφύλακα του ότι προέβη σε άσεμνες χειρονομίες κατά τη διάρκεια της 12χρονης συνεργασίας τους.  

Σύμφωνα με τον Τζέφρι Βένινγκερ ο οποίος απολύθηκε το 2014 ο τραγουδιστής τον παρενοχλούσε σεξουαλικά αγγίζοντας τον στα γεννητικά όργανα και τους γλουτούς και τρίβοντάς του τις ρόγες. Επιπλέον σύμφωνα με τον Βένινγκερ ο 69χρονος ζητούσε από τον ίδιο να του απευθύνεται λέγοντας: «πες γεια στον θείο Έλτον».

Οπως ισχυρίζεται ο σωματοφύλακας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και ενώ οι δυο τους βρισκόντουσαν μόνοι στο αυτοκίνητο ο διάσημος τραγουδιστής προσπάθησε να τον γδύσει ζητώντας επίμονα να δει τα γεννητικά του όργανα. 

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» τον περασμένο Μάρτιο. Τέσσερις μήνες μετά το δικαστήριο έκρινε πως το μπλόκο που είχε επιβληθεί στη δημοσιοποιήση  λεπτομερειών της υπόθεσης παύει να ισχύει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ