Φρικιαστική έκθεση για το μακελειό του Μπατακλάν: Βίασαν θύματα, τους έβγαλαν τα μάτια & τους έβαλαν όρχεις στο στόμα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση των τζιχαντιστών στο μακελειό του Μπατακλάν, τον περασμένο Νοέμβριο στο Παρίσι, περιγράφει έκθεση της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Γαλλίας.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από την συγκεκριμένη έκθεση, τα θύματα των μακελάρηδων έζησαν την απόλυτη κτηνωδία από τα μέλη του ISIS.

Οι τζιχαντιστές σφάγιασαν με πρωτοφανή φρικαλεότητα, ξεκοιλιάζοντας τα θύματά τους, ενώ σε πολλά από αυτά έβγαλαν τα μάτια και τεμάχισαν τα γεννητικά τους όργανα!

«Τους έκοψαν τους όρχεις για να τους βάλουν στο στόμα των θυμάτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση της επιτροπής της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία έχει επιφορτιστεί με την έρευνα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σκόρπισαν τον τρόμο και το θάνατο τον Νοέμβριο του 2015 στη Γαλλία.

Βάσει αυτής που συντάχθηκε από μαρτυρίες επιζησάντων στο θέατρο Μπατακλάν, πολλά επίσης από τα ανθρώπινα μέλη που είχαν ακρωτηριάσει οι τζιχαντιστές, βρέθηκαν στον δεύτερο όροφο του θεάτρου.

«Μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν τόσο ακρωτηριασμένα που ήταν δύσκολο να αντιστοιχίσουμε τα διαμελισμένα μέλη», ανέφερε ο ερευνητής Christian Saint, επιβεβαιώνοντας: «Είναι αλήθεια. Ένα από τα θύματα είχε τους όρχεις στο στόμα του».

Από την πλευρά της, αστυνομική πηγή ανέφερε πως σε πολλά από τα θύματα δεν έγινε αναγνώριση από συγγενείς, καθώς «ήταν ξεκοιλιασμένα ή αποκεφαλισμένα», ενώ υπήρξαν ενδείξεις για σεξουαλική κακοποίηση σε γυναίκες και ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων. «Αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα και τους λυγμούς τους. Πολλοί έκαναν και εμετό», εκμυστηρεύτηκε…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ