Αυτή είναι η σπείρα διαρρηκτών που έκανε ντου στον Σαουδάραβα και στην Γαλλίδα

Οι διαρρήκτες  μπήκαν στην έπαυλη την πρώτη νύχτα που διέμενε εκεί ο Σαουδάραβας πρίγκιπας με την σύζυγο του και των 6 μηνών γιο του, έχοντας βέβαια μαζί του δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Φαίνεται ότι πρόκειται γιά  "επαγγελματίες" του είδους που εφτασαν  από την Αθήνα δικτυώθηκαν και χτύπησαν  τον πρίγκιπα Σαούντ και την νεαρή Γαλλίδα κόρη επιχειρηματιών από το Παρίσι δυσφημίζοντας  την Μύκονο.

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις του κλιμακίου της Ασφάλειας Αττικής που έχει ήδη φθάσει στο νησί  γιά  να διερευνήσει τις δυο διαρρήξεις στην έπαυλη του Σαουδάραβα πρίγκιπα και στην σουίτα τις 29χρονης Γαλλίδας, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως εκεί  “παραθέριζαν” ή παραθερίζουν μέλη συγκεκριμένης σπείρας στην οποία ηγείται Έλληνας παλιός διαρρήκτης μεγάλης ηλικίας, οποίος και σχεδίασε την επιχείρηση.

 

Τα στοιχεία φωτογραφίζουν  στον υπόκοσμο μια μεικτή σπείρα Ελλήνων, Αλβανών και Γεωργιανών, οι οποίοι ήδη έχουν χτυπήσει σπίτια επωνύμων στην Αθήνα και τώρα και στην Μύκονο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από τις πρώτες έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει, διαπιστώνουν καταρχήν πως οι διαρρήκτες όσον αφορά στην περίπτωση του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις τους και επιπλέον γνώριζαν πως τις επόμενες ημέρες στην συγκεκριμένη έπαυλη θα διέμενε ο γόνος τις οικογένειας Σαούντ.

 

Επίσης γνώριζαν πως θα υπάρχει ιδιωτικός φρουρός και μάλιστα με σκύλο, ο οποίος όμως θα έπιανε βάρδια την ημέρα άφιξης του πρίγκιπα στο νησί των διάσημων.

 

Κατά συνέπεια ο ιδιωτικός φρουρός δεν θα είχε προλάβει να χαρτογραφήσει τα τρωτά σημεία του οικήματος και παράλληλα ο σκύλος να εξοικειωθεί με τους ανθρώπους που θα προστάτευε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ