«Wonder Woman»: Η κλασσική ηρωίδα της DC Comics έγινε ταινία και το πρώτο επικό της trailer είναι εδώ!

Το φεστιβάλ της Comic Con στο Σαν Ντιέγκο έκρυβε μια ακόμα μεγάλη έκπληξη για τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες τους.

Και ο λόγος αυτή τη φορά ήταν το πρώτο επίσημο trailer για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία με πρωταγωνίστρια την μυθική ηρωίδα της DC Comics, Wonder Woman.

Η σκηνοθέτις της ταινίας, Patty Jenkins, παρουσίασε στο κοινό του Comic Con το trailer, σχολιάζοντας πόσο σημαντική είναι η Wonder Woman τόσο ως χαρακτήρας όσο και ως υπέρ-ήρωας. Κάτι που είναι εμφανές και στο trailer καθώς βλέπουμε την αγαπημένη ηρωίδα να είναι τόσο μεγαλοπρεπής, δυναμική και επικίνδυνη όσο και στο πρωτότυπο κόμικ.

Στο trailer βλέπουμε την Gal Gadot να δίνει σάρκα και οστά στην Wonder Woman και να κυριαρχεί στην οθόνη σε μερικές από τις πιο πωρωτικές σκηνές δράσης που έχουμε δει τελευταία, τις υπόλοιπες σκληροτράχηλες Αμαζόνες με τις οποίες μεγάλωσε η Diana Prince στην Themyscira, την Robin Wright ως συγκλονιστικά cool στρατηγό τους να τις οδηγεί στην μάχη στον Α' Παγκόσμιο και τον Chris Pine στο ρόλο του Steve Trevor, συμμάχου και ερωτικού ενδιαφέροντος της Diana.

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα από τα πιο «δεν πιστεύω στα μάτια που πως βλέπω αυτό το έπος» 3λεπτο βίντεο που έχουμε δει τελευταία. Ελπίζουμε πραγματικά η ταινία να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες που δημιούργησε γιατί, πέρα από όλα τα άλλα, ο ίδιος ο κινηματογράφος το χρωστάει στα μικρά και μεγάλα κορίτσια αυτού του κόσμου που έχουν ανάγκη από περισσότερες Diana Prince στη ζωή τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ