Street artist ζωγράφισε topless την Μελάνια Τραμπ και την Κλίντον με σέξι τρικίνι & πρησμένο στήθος

Ο Αυστραλός street artist Lushlux από τη Μελβούρνη έχει απασχολήσει αρκετές φορές τη δημοσιότητα με τα προβοκατόρικα murals του που ζωγραφίζει στους δρόμους και απεικονίζουν διάφορες celebrities, όπως εκείνα με την Kim Kardashian, την Taylor Swift και την Emily Ratajkowski.   

Τα δύο τελευταία murals του συνδέονται με την κούρσα για τη διαδοχή στο Λευκό Οίκο αφού δείχνουν την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον και την πιθανή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Melania Trump σε σεξιστικές και προκλητικές πόζες.  

 

Πιο συγκεκριμένα, η Κλίντον εμφανίζεται με ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, ενώ η Trump είναι ζωγραφισμένη topless και λεζάντα το σλόγκαν της προεκλογικής καμπάνιας της Κλίντον, «'I'm with her» (σ.σ. είμαι μαζί της). 

Στο post με το mural που ανέβασε ο Lushlux στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους ακολούθους του για τη διεύθυνση όπου βρίσκονται και τους ζήτησε να μην αυνανίζονται με την εικόνα της γυναίκας του Trump ως παράκληση από τους περίοικους. 

 

Μιλώντας στην αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail, ο Lushlux δήλωσε ότι η εικόνα της Κλίντον βασίζεται σε μία πολύ δημοφιλή εικόνα του photoshop που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ για το mural της Trump αρκέστηκε να πει ότι η υποψήφια Πρώτη Κυρία έχει κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και στο παρελθόν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ