Made in Greece - Αποκλ.: Δείτε το "Flora" το πιο χλιδάτο σούπερ μάρκετ της Ελλάδας στην Μύκονο: Πουλάει σαμπάνιες γίγας, έχει μουσική & οθόνες με μόδα

Η Μύκονος εκτός από πολυτελή εστιατόρια, ξενοδοχεία & ξαπλώστρες των 5.000 ευρώ, μόλις απέκτησε ένα εκπληκτικό σούπερ μάρκετ υπόδειγμα για όλη την Ελλάδα!

 

Το μικρό μαγαζάκι, το μινι μάρκετ της κυρίας Φλώρας έγινε ένα υπερπολυτελές σούπερ μάρκετ με εξαιρετικά υλικά, ωραία διαμόρφωση του χώρου και κυρίως με προϊόντα από όλον τον κόσμο Α' ποιότητας.

Η κυρία Φλώρα: Δουλεύει ασταμάτητα γεμάτη κέφι!

Το εντυπωσιακό σούπερ μάρκετ, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το αεροδρόμιο & άλλαξε τελείως τα δεδομένα των ειδών μπακαλικής, παντοπωλείου και μαναβικής στο νησί των ανέμων. 

Από τα πιο fancy στοιχεία είναι οι τεράστιες οθόνες τηλεόρασης που παίζουν Fashion Tv αλλά και τα τεράστια, θαυμάσια ταμπλό με εικόνες από την καλοκαιρινή Μύκονο.

Τα δύο σημεία που στέκεται κανείς και φαίνεται πως ο αρχιτέκτονας της οικογένειας Κονταράτου πέτυχε τον στόχο του, είναι το ατέλειωτο ψυγείο με τυριά & αλλαντικά αλλά και η περίφημη κάβα του με σαμπάνιες και κρασιά σε μέγεθος XXL.

Και το shopping στο σούπερ μάρκετ είναι άλλη εμπειρία πια στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ