Ζηλιάρα σύζυγος κάλεσε για βόμβα στο αεροδρόμιο για να μην ταξιδέψει ο άντρας της

Σε φάρσα οφείλεται ο συναγερμός που σήμανε σήμερα στο αεροδρόμιο Κουαντρίν της Ελβετίας καθώς μια γυναίκα βρισκόταν πίσω από το απειλητικό τηλεφώνημα που προειδοποιούσε τις αρχές για βομβιστική επίθεση σε συγκεκριμένη πτήση.

 

Έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο για την παρουσία στο αεροδρόμιο της Γενεύης ατόμου που είχε βόμβα οι γαλλικές αρχές εντόπισαν και εξέτασαν τη γυναίκα που έκανε το τηλεφώνημα και παραδέχτηκε πως ήθελε να αποτρέψει ένα ταξίδι το οποίο είχε προγραμματίσει ο άντρας της.

«Είπε ότι την Τετάρτη ένα πρόσωπο που θα είχε πάνω του μια βόμβα, θα εμφανιζόταν στον γαλλικό τομέα του αεροδρομίου». Το ελβετικό αεροδρόμιο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην γραμμή των συνόρων με την γειτονική Γαλλία και έχει εισόδους και από τις δύο πλευρές της μεθορίου.

Οι αρχές σήμαναν συναγερμό στο αεροδρόμιο από νωρίς το πρωί, προσπαθώντας παράλληλα να εντοπίσουν από πούπροήλθε η τηλεφωνική κλήση.

Έτσι λίγες ώρες αργότερα μια ισχυρή δύναμη Ελβετών αστυνομικών εισέβαλε στο σπίτι από το οποίο έγινε το τηλεφώνημα. «Εκεί βρήκαν μια γυναίκα, η οποία παραδέχθηκε ότι τηλεφώνησε στις αρχές και εξήγησε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να αποτρέψει τον άντρα της από το να ταξιδέψει»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ