Νανά Καραγιάννη: Ο γιατρός της αποκαλύπτει την αλήθεια για την κατάσταση της - Ζυγίζει όντως 29 κιλά;

Συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου, «Αγία Όλγα» η Νανά Καραγιάννη. 

Ο διοικητής της κλινικής Μιχάλης Κούρτης που δίνει καθημερινά το «παρών» στα ιατρικά συμβούλια μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την υγεία της:

«Η καρδιά της Νανάς Καραγιάννη λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσης της ξεκίνησαν».

Μεταξύ άλλων διαψεύδει τις φήμες που θέλουν την Νανά να ζυγίζει 29 κιλά και ξεκαθαρίζει: «Δεν είναι αλήθεια και επίσης θα ήθελα να διαψεύσω πως πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της είναι πραγματικά σοβαρή και είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μας δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ