Αποκλ. Η Έλενα & εγώ στα εγκαίνια του Mykonos - The Mall: Mαμαδίστικες γεύσεις στην Marenga

Πήγαμε για ένα ρυζόγαλο & φύγαμε με ένα καφτάνι! Συνηθισμένη αντίδραση γυναικών...
 

 Η κόρη μου κι εγώ επισκεφτήκαμε το νέο mall που έγινε στην Μύκονο, καταρχάς για να τιμήσουμε την επιχειρηματική προσπάθεια της φίλης της και συμμαθήτριας της από το Λύκειο Άντζελας Κουτσοποδιώτη.

Η 'Αντζελα, μετά τις σπουδές της στην Αμερική και αφού πάντα είχε στο μυαλό της την δημιουργία επιχείρησης στο χώρο της εστίασης, συνάντησε τον παιδικό της φίλο Φίλιππο Βαρβέρη και έφτιαξαν μια μαρέγκα...

Πήγαμε για το Marenga Milk Bar, ένα νέο κατάστημα με υπέροχες και πρωτότυπες γεύσεις που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή!

Προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν, η Μύκονος απέκτησε και mall! Εκλεκτές και σπουδαίες οι επιχειρήσεις που είδαμε στο  μυκονιάτικο εμπορικό κέντρο:

Η αγαπημένη μου boutique Simple Caractere με το πολύ δυναμικό ζευγάρι ιδιοκτητών του, την Ράνια και τον Δημήτρη Λιακωτίτη .  Εκεί  με μεγάλη μου χαρά είδα ότι και οι 2 νεαρότατοι γιοι τους δούλευαν για τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ.

Από εκεί έφυγα με ένα καφτανάκι, 60 ευρουδάκια γιατί δεν επιτρέπεται σε αυτήν την εποχή να ψωνίζουμε πάνω από 100 ευρώ... Και να θέλαμε άλλωστε δεν υπάρχουν χαχα!

Ενθουσιάστηκα και εντυπωσιάστηκα από το κρεοπωλείο ''Δρακούλης''! Μιλάμε για μπουτίκ πολυτελείας με τα κρέατα να κρέμονται τόσο αιτμοσφαιρικά ώστε νομίζεις πως είσαι σε κοσμηματοπωλείο.

Ασφαλώς επισκεφτήκαμε και το Fairy Nails όπου σε συνεργασία με το  Parapharmacy δημιουργούν μια εξαιρετική γωνιά πάνω - κάτω για τις αγορές όλων των σκευασμάτων βιταμινών, διατροφής και ευ ζειν.

Τέλος, ο υπερδραστήριος Νίκος Βαρβέρης άνοιξε ένα μικρό Interni στην Μύκονο με τα πιο καλόγουστα έπιπλα, διακοσμητικά αντικέιμενα και φωτοτιστικά που κατά την γνώμη μου υπάρχουν στην Ελλάδα....

Θα μου πείτε... ''Ιταλικά;'' Ε ας προσέχαμε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ