Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου: “Θέλω όταν πεθάνω το παιδί μου να είναι καλά!

“Θέλω όταν πεθάνω το παιδί μου να είναι καλά”, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην Espresso και την Δήμητρα Δάρδα, η Νένα Χρονοπούλου. 11 χρόνια μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε στον τοκετό και τα πρώτα χρόνια με τον γιο της Χρήστο, η Νένα αποκαλύπτει πως θα έκανε τα πάντα για να είναι καλά ο γιος της. 

Το παιδί της είχε γεννηθεί πρόωρα, μόλις 25 εβδομάδων και τεσσάρων ημερών. Όταν ήρθε στη ζωή ζύγιζε λιγότερο από ένα κιλό και του έκαναν αεροβάφτιση, γιατί η Νένα είχε κάνει τάμα. Εκείνες τις στιγμές, η μητέρα του είχε φοβηθεί πολύ για το αν θα τα καταφέρει τελικά. “Ήταν πολύ μικρός ο Χρηστούλης μου, και όση πίστη και να είχα φοβόμουν ότι τα βλέμματά μας δεν θα κατάφερναν ποτέ να συναντηθούν”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά. 

 

Και συνεχίζει: “Χωριστήκαμε βίαια και δεν μπόρεσα να του προσφέρω τη θαλπωρή που όφειλα. Γέμισα τύψεις. Ήθελα να ζήσω μαζί του στην ίδια θερμοκοιτίδα, γιατί τι να την έκανα τη ζωή μου μακριά από τον Χρηστούλη μου”. 

Τώρα ο γιος της είναι 11 χρόνων, είναι παιδί με ιδιαίτερες ικανότητες και μεγαλώνει με μεγάλη στοργή και αγάπη από εκείνη και τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο. Το παιδί μπορεί να συνεννοηθεί καλά, αν και δεν μπορεί να μιλήσει εντελώς καλά και πηγαίνει σε σχολείο για ΑμεΑ.. Το σίγουρο είναι όμως, πως η διάσημη μαμά του είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για αυτόν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ