Σημαντική αποκάλυψη για το τροχαίο Μαυρίκου: Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα από ηρεμιστικά χάπια

Μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών φέρεται να είχε καταναλώσει ο Παναγιώτης Μαυρίκος το πρωί της 9ης Ιουλίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή, ο εκδότης που απανθρακώθηκε μέσα στο τζιπ μάρκας Πόρσε στην Αττική Οδό, είχε πιεστεί αφόρητα λόγω της σύλληψης και της δικαστικής περιπέτειας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.

 

Στο αίμα του εκδότη ανιχνεύθηκαν βενζοδιαζεπίνες (ηρεμιστικά χάπια). Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν  ότι το βράδυ πριν το μοιραίο περιστατικό αλλά και το πρωί της 9ης Ιουνίου ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε καταναλώσει περίπου 7 με 8 χάπια, ενώ δεν ανιχνεύθηκε αλκοόλ στο αίμα του.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς επιβεβαιώνεται ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση την ώρα που οδηγούσε. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά μόνο ευρέως διαδεδομένα χάπια ηρεμιστικά., διότι αντιμετώπιζε μια μικρή κατάθλιψη», δήλωσε στην εφημερίδα ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας. 

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο λόγω του οποίου το τζιπ άρχισε να προσκρούει για περίπου 300 μέτρα στο δεξιό προστατευτικό τοιχίο της Αττικής Οδού. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ