Ξέμεινες στη δουλειά; Ιδού πώς να κάνεις διακοπές στο γραφείο

Οι άλλοι είναι στα νησιά και εσύ στη δουλειά;

Είναι πλέον επίσημο. Όλοι σου οι συνάδελφοι αλωνίζουν τα νησιά και εσύ έμεινες στο γραφείο με δυο –τρεις συμπάσχοντες για να κρατήσετε όρθιο το μαγαζί. Το σώμα σου διαπερνάει μια υποτονικότητα, ενώ εργάζεσαι με τρομακτικά αργούς ρυθμούς. Προσπαθείς να σκεφτείς θετικά επειδή πια κάνεις μόλις ένα τέταρτο διαδρομή για να φτάσεις στο γραφείο (αντί για μισή ώρα που κάνεις τον υπόλοιπο χρόνο) όμως αυτό δεν σου είναι αρκετό.

Πρέπει να αναλάβεις δράση. Και αυτό πρέπει να γίνει σύντομα, πριν σε ρουφήξει η καρέκλα του γραφείου σου και σε εξαφανίσει. Χρειάζεσαι ένα σχέδιο μέχρι τις 22 Αυγούστου που επιστρέφουν όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι και η ζωή σου θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Εμείς δεν έχουμε παρά να σου δώσουμε μερικές ιδέες για να επιβιώσεις τις ημέρες του καύσωνα.

Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου. Ενδεχομένως το αφεντικό σου να λείπει για διακοπές οπότε ευκαιρία για λίγο πιο χαλαρό ντύσιμο. Αν δεν χρειάζεται να συναναστρέφεσαι με πελάτες, φόρεσε εκείνο το αέρινο σορτσάκι που παραήταν προκλητικό ή πέτα το σουτιέν που σε καταπίεζε τον υπόλοιπο χρόνο. Κανείς δεν θα το προσέξει. Πρόσθεσε στο τέλος και λίγο αντιηλιακό στο δέρμα σου αντί για άρωμα.

Παίξ’ το Ellen de Generes. Εφόσον, λοιπόν, το αφεντικό σου λείπει, ήρθε η ώρα να σκοτώσεις την ώρα σου κάνοντας μερικές πλάκες στις συναδέλφους σου. Για παράδειγμα. Εκείνη πήγε τουαλέτα ή στο καπνιστήριο; Βάλε μία shocking φωτογραφία στο desktop της, άλλαξε θέση στο γραφείο της, κρύψε τα πράγματά της και γενικώς κάνε ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Δικαιολογείσαι να κάνεις τρέλες λόγω καύσωνα.

Το μενού. Φέρε από το σπίτι σου υλικά για κοκτέιλ, παγωτίνια ή καρπούζι και μοίρασέ τα στους κατατρεγμένους συναδέλφους σου. Να δεις που το κέφι θα ανάψει στο πι και φι.

Διαβάστε την συνέχεια στο Tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ