Εξαφάνιση Ηλεία: Πρώτος πέθανε ο πατέρας – Η κόρη πάλεψε να σωθεί

Σύμφωνα με τα τελευταία στοχεία, ο 68χρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη είχαν αργό και βασανιστικό θάνατο.

23 ημέρες μετά την εξαφάνιση τους, βρέθηκαν τα άψυχα κορμιά του πατέρα και της κόρης που είχαν εξαφανιστεί από την περιοχή της Ηλείας.
Ο εντοπισμός τους έγινε σήμερα το πρωί ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία o θάνατος τους προήλθε  από παθολογικά αίτια, με πιθανότερο την εξάντληση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παραθεριστών πατέρας και κόρη το απόγευμα του Σαββάτου προτού εξαφανιστούν είχαν πάει στην εκκλησία προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Εσπερινό. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες πατέρας και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέϊκα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας. Όμως μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όπου δεν υπάρχει δρόμος.

Όπως εκτιμάται από κάποια στιγμή και μετά, ο πατέρας πέθανε ή έχασε τις αισθήσεις του. Η κόρη ανησυχώντας, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει προκειμένου να βρει βοήθεια. Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια… Σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε το πτώμα του 68χρονου βρέθηκε πεσμένο στο έδαφος το πτώμα της άτυχης 44χρονης με ένα παγούρι στα χέρια της, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr.

Ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας πήγε προς το χωράφι του μετά από ένα μήνα και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της 44χρονης.
Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Τσόλκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Στεφανόπουλος, η Ιατροδικαστής Πατρών κα Τσιόλα, που απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια κατά την νεκροψία στο σημείο.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ