Άγριο έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεαρός έσφαξε και έθαψε τον 26χρονο ξάδερφό του

Συγκλονίζει το θρίλερ με την εξαφάνιση ενός νεαρού στην Καρδίτσα. Ο 26χρονος βρέθηκε δολοφονημένος και μισοθαμμένος, ενώ τελικά ο δράστης, που είναι εξάδελφός του, συνελήφθη στην Αλβανία όπου διέφυγε μετά το έγκλημα.

 

Ο νεαρός αλλοδαπός που κατοικούσε μόνιμα στη Νάουσα είχε επισκεφτεί έναν συνομήλικο εξάδελφό του, ο οποίος τον είχε καλέσει στην περιοχή του Ξυνονερίου Καρδίτσας όπου εργαζόταν.

Όμως, από την περασμένη Πέμπτη είχε πάψει να δίνει σημεία ζωής και οι συγγενείς του ανησύχησαν, με αποτέλεσμα να ζητήσουν τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί «χτένιζαν» όλο αυτό το διάστημα την περιοχή που είχε επισκεφθεί ο αγνοούμενος και, τελικά, την Δευτέρα ο άτυχος νεαρός βρέθηκε δολοφονημένος σε αγροτική περιοχή στο Ξυνονέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε τραύματα από μαχαίρι και μάλιστα ο δολοφόνος έθαψε το πτώμα για να μην βρεθεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τη δολοφονία ομολόγησε στις αλβανικές αρχές ο ξάδερφός του, στις οποίες υπέδειξε και το σημείο όπου είχε θάψει το θύμα. Οι Αλβανικές αρχές έστειλαν σήμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, και οι αστυνομικοί τελικά βρήκαν τον άτυχο άντρα θαμμένο στις όχθες του ποταμού λίγο έξω από το Ξυνονέρι και δίπλα στο μαντρί όπου και εργάζονταν.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα στο οποίο εντόπισε πολλές συνολικά έξι μαχαιριές. Το έγκλημα έγινε στις 3 Αυγούστου. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε στο έγκλημα ο φερόμενος ως δράστης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ