Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το Υπουργείο Εξωτερικών οργανώνει πέντε επιχειρηματικές αποστολές : Σας ενδιαφέρει;

Πέντε επιχειρηματικές αποστολές σε πέντε χώρες και σε διάστημα τριών μηνών θα πραγματοποιήσει το Υπουργείο Εξωτερικών με επικεφαλής τον Υφυπουργό  Εξωτερικών κ. Δημήτρη . Μάρδα. 

Οι οργανώσεις  των 5 αποστολών  αποτελούν μέρος των δράσεων που αναπτύσσει το Υπουργείο Εξωτερικών στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφεια που εφαρμόζει, προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνεις αγορές, και θα πραγματοποιηθούν σε μία χώρα μέλος της ΕΕ και σε τέσσερις έκτός ΕΕ χώρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, από το Σεπτέμβριο του 2016 έως το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, οργανώνονται οι ακόλουθες αποστολές:

1. Επιχειρηματική αποστολή στο Καζακστάν  (Αστάνα, 26-27/9/2016)
Με την ευκαιρία της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Καζακστάν θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη. Μάρδα, στην Αστάνα από 26-27/9/2016, με συμμετοχή επιχειρηματιών από τους κλάδους των αγροδιατροφικών προϊοντων, της ενέργειας, των κατασκευών, φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, ειδών ατομικής υγιεινής και τουρισμού.

2. Επιχειρηματική αποστολή στη Σουηδία (Στοκχόλμη, 3/10/2016)
Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Σουηδία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Μάρδα  στη Στοκχόλμη στις 3 Οκτωβρίου 2016 με συμμετοχή επιχειρηματιών από τους κλάδους των τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, τουρισμού, real estate, τεχνολογίας αιχμής & καινοτομίας.

3. Επιχειρηματική αποστολή στην Τυνησία (Τύνιδα 2-3/11/2016)
Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας με την Τυνησία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή στην Τυνησία από 2-3 Νοεμβρίου 2016 με συμμετοχή επιχειρηματιών από τους κλάδους τουαγροτικού εξοπλισμού (αρδευτικά), τουρισμού, ιατρικών μηχανημάτων, δομικών υλικών, κατασκευών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και φωτοβολταϊκών.

4. Επιχειρηματική αποστολή στην Πολωνία (Βαρσοβία από 8-10/11/2016)
Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Πολωνία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη. Μάρδα, στην Βαρσοβία από τις 8-10 Νοεμβρίου 2016 με επιχειρηματίες από τους κλάδους των τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, φαρμάκων, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), τεχνολογιών περιβάλλοντος και λογισμικού (gaming)

5. Επιχειρηματική αποστολή στην Ινδονησία υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα (Τζακάρτα 14-17/11/2016)
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Ινδονησία, θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ.  Μάρδα, στην Τζακάρτα της Ινδονησίας από τις 14-17 Νοεμβρίου 2016, με συμμετοχή επιχειρηματιών από τους κλάδους τροφίμων και ποτών, τουρισμού, καλλυντικών, φαρμάκων, ναυτιλίας, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και αμυντικού υλικού.

Ενημέρωση των φορέων για δηλώσεις συμμετοχής
Ενημέρωση για τις αποστολές αυτές έχει αποσταλεί ήδη εγκαίρως σε όλους τους επιχειρηματικούς φορείς και τα επιμελητήρια χώρας μας, αναφέρει το Υπουργείο στην ανακοινωσή του..
Οσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μποούν να  απευθύνεστε στην Β8 Δ/νση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του ΥΠΕΞ (τηλ. 210 3682766-0, email: [email protected])

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ