Παγκόσμιος σάλος: Πάντρεψε την 6χρονη κόρη του με 55χρονο μουλά για μία κατσίκα και λίγο ρύζι

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν οι Αρχές στο Αφγανιστάν, μετά τη δημοσιοποίηση του γάμου ενός 6χρονου κοριτσιού με 55χρονο άνδρα, που έδωσε στον πατέρα της ανήλικης ως αντάλλαγμα μία κατσίκα και λίγο ρύζι.
 

Ο πατέρας της 6χρονης Gharibgol δήλωσε, πως πούλησε την κόρη του στον 55χρονο μουλά γειτονικού χωριού, γιατί θα είχε ένα στόμα λιγότερο να θρέψει.
Μάλιστα, όπως υποστήριξε, συμφώνησε να δώσει την κόρη του στον 55χρονο, έχοντας πρώτα εξασφαλίσει τον "λόγο" του γαμπρού, ότι δεν θα είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί, πριν κλείσει τα 18 της.

Μετά τον γάμο, ο 55χρονος Abdolkarim πήρε τη "σύζυγό" του σε σπίτι συγγενών, όπου κάποιοι πίστεψαν πως ήταν κόρη του. Όταν όμως είδαν, να την ξεντύνει το βράδυ, υποψιάστηκαν πως κάτι άλλο συνέβαινε.

"Δεν είναι κόρη μου, είναι η γυναίκα μου, μου την έδωσε ο πατέρας της", απάντησε, όταν τον ρώτησαν για τη μεταξύ τους σχέση.
Τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας της Gharibgol συνελήφθησαν, ενώ ο πατέρας της μικρής δέχτηκε και την επίθεση γυναικών, μελών της οικογένειάς του.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται διεθνή μέσα, η μικρή εξετάστηκε από γιατρούς, που διαπίστωσαν ότι δεν είχε βιαστεί από τον 55χρονο.
Έχει επιστρέψει κοντά στη μητέρα της, ενώ οι συγγενείς της έχουν κινήσει τις διαδικασίες, για να αφαιρεθεί κάθε γονικό δικαίωμα του πατέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ