Άφωνη έμενε η Αντέλ όταν άκουσε μια νεαρή γυναίκα να τραγουδάει - Δείτε το βίντεο

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε την Αντέλ και τους φαν της που βρέθηκαν σε πρόσφατη συναυλία της, όταν μια νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή πλάι στην διάσημη Βρετανή.

Πρόκειται για την Jamie-Grace Harper, η οποία κάθε άλλο από ξένη είναι προς τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια ταλαντούχα 24χρονη μουσικός, η οποία έχει έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ και έχει κερδίσει ήδη πολλά βραβεία.

Η νεαρή μουσικός βρέθηκε στη συναυλία της Αντελ στο Staples Center στο Λος Άντζελες. Και όταν ζήτησε από την Αντέλ να τραγουδήσει μαζί της την ώρα της συναυλίας εκείνη της είπε "ναι"!

Την ανέβασε στη σκηνή και της έδωσε το μικρόφωνο, λέγοντάς της να τραγουδήσει ότι ήθελε. Η έκπληξη της Αντέλ όταν άκουσε τη μαγική φωνή της ήταν τεράστια, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Η Harper έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Δύο νύχτες πριν ρώτησα την Adele αν θα μπορούσα να τραγουδήσω μαζί της. Είπε ναι!!! ΕΥΧΑΡΙΣTΩ, Adele!!! Σοβαρά. Είσαι καταπληκτική και ήταν υπέροχο για μένα να τραγουδήσω για σένα και το υπέροχο κοινό σου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ