Ο Depp έκοψε από ζήλια το δάχτυλο του (φωτό) κατηγορώντας την Heard για σχέση με τον πρώην της Anjelina Jolie

Η Άμπερ Χερντ προσκόμισε νέα στοιχεία για να υποστηρίξει την υπόθεσή της στο δικαστήριο και να αποδείξει το μέγεθος της ενδοοικογενειακής κακοποίησης που βίωνε στον έγγαμο βίο της με τον Τζόνι Ντεπ. 

Το νέο στοιχείο είναι μια φωτογραφία του 53χρονου ηθοποιού, ο οποίος φέρεται να έκοψε το δάκτυλό του και με το αίμα του να έγραψε σε τοίχο: «Εύκολη Άμπερ» και «Μπίλι Μπομπ».


Σύμφωνα με το TMZ το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο όταν το ζευγάρι Ντεπ-Χερντ βρισκόταν στην Αυστραλία και ο Αμερικανός ηθοποιός βρισκόταν εκτός ελέγχου σε κατάσταση μέθης και υπό την επήρεια των χαπιών ecstasy. Η κατάθεση της Χερντ αναφέρει ότι ο Ντεπ βούτηξε το ματωμένο δάκτυλο στο μελάνι και με αυτό το μίγμα έγραψε στον τοίχο με ποιον συνάδελφό του πίστευε ότι η σύζυγός του διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.

Οι φωτογραφίες με το ματωμένο δάκτυλο και με την γραπτή κατηγορία στον τοίχο συμπεριλήφθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία στην υπόθεση. Μια δικαστική διαμάχη που έχει πάρει άγρια τροπή πριν καλά καλά αρχίσει.

Ο «Μπίλι Μπομπ» του τοίχου είναι ο 61χρονος Μπίλι Μπομπ Θόρτον, πρώην σύντροφος της Αντζελίνα Τζολί. Ο Θόρτον και η Χερντ έχουν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία The Informers του 2008 και στην ταινία London Fields που θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2016.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ