Τρόμος στο Μεξικό: Οπλισμένοι άντρες απήγαναν 16 τουρίστες μέσα από εστιατόριο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα απίστευτο θρίλερ στο Μεξικό. Οπλισμένοι άνδρες απήγαγαν τουλάχιστον 16 τουρίστες μέσα από εστιατόριο σε μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές της χώρας!
 

Η κινηματογραφική απαγωγή σημειώθηκε σε ένα από τα εστιατόρια που βρίσκονται στο τουριστικό θέρετρο Πουέρτο Βαγιάρτα στο Μεξικό. Οπλισμένοι άνδρες έφτασαν στο σημείο με φορτηγά, εισέβαλαν στο εστιατόριο, απήγαγαν τους τουρίστες, τους ανάγκασαν να μπουν στα φορτηγά και εξαφανίστηκαν!

Η πόλη Πουέρτο Βαγιάρτα, στην πολιτεία Γιαλίσκο, είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τους Μεξικού, προσελκύοντας ξένους με προσφορές ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών και οικονομικά εύπορους τουρίστες στις ηλιόλουστες παραλίες της. Η πολιτεία είναι γενέτειρα του καρτέλ ναρκωτικών Γιαλίσκο Νέα Γενιά, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια από τις ισχυρότερες συμμορίες ναρκωτικών στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του ανώτατου εισαγγελέα της πολιτείας, τα θύματα κάθονταν σε ένα εστιατόριο σε μεγάλο δρόμο της πόλης στη 1:00 π.μ. (τοπική ώρα και 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας (15.08.2016), όταν οι οπλοφόροι έφτασαν με δύο φορτηγά και τους απήγαγαν!

Επισήμως, ο αριθμός των απαχθέντων δεν έχει ανακοινωθεί αλλά τοπικά μέσα ανέφεραν ότι μέχρι και 16 άτομα είχαν απαχθεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ