Ο Tom Cruise έχει τρία χρόνια χωρίς να μιλήσει με την κόρη του;

Εδώ και μερικούς μήνες τα δημοσιεύματα που θέλουν την Suri Cruise, κόρη του Tom και της Katie Holmes, να είναι ένα κακομαθημένο που φέρεται με αλαζονεία στα άλλα παιδιά και σε μεγαλύτερους, πληθαίνουν. 

Η πρώτη σκέψη είναι ότι η μικρή πήρε από την αφ΄υψηλού αντιμετώπιση της μαμάς. Όμως μπορεί να υπάρχει ένα λάθος σε αυτή τη σκέψη, με την έννοια ότι δεν λαμβάνεται υπ΄όψιν ένα γεγονός: ότι η Suri έχει χάσει κάθε επαφή με τον μπαμπά της.

Πρώτη φορά είχαμε δει πριν από ένα χρόνο σχεδόν ότι ο Tom Cruise δεν έχει μιλήσει στην κόρη του για δύο ολόκληρα χρόνια. Όχι απλώς δεν την έχει δει από κοντά. Αλλά ούτε της έχει μιλήσει. Ο καιρός πέρασε και αυτό το διάστημα ανέβηκε στα τρία χρόνια.

Τουλάχιστον έτσι αναφέρει το US Weekly, το οποίο παίρνει ως ατράνταχτο επιχείρημα το γεγονός ότι ο 54χρονος ηθοποιός και η 10χρονη πλέον κόρη του δεν έχουν απαθανατιστεί σε φωτογραφία εδώ και τρία χρόνια. Σίγουρα είναι ένα δείγμα, αλλά δεν είναι επαρκής απόδειξη βάσει συλλογιστικής.

Η τελευταία τους εμφάνιση μαζί χρονολογείται το 2013 στο Water Park της Disney στη Φλόριντα. Κάποιοι λένε ότι ο λόγος που ο Cruise έκοψε την κόρη του και την Holmes από τη ζωή του είναι η Σαϊεντολογία και αν σκεφτεί κανείς πόσο παθιασμένος είναι με την πίστη του, τότε δεν είναι απίθανο σενάριο. Τα πάντα βέβαια είναι υποθέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ