Το ακριβότερο νυφικό στον κόσμο - 242.000 λίρες! Το φόρεσε η 21χρονη φοτήτρια κόρη Τσετσένου ολιγάρχη των πετρελαιών

Η κόρη ενός ολιγάρχη των πετρελαίων της Τσετσενίας παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες το πανέμορφο νυφικό της κόστισε μια περιουσία.

Ο λόγος για την 21 έτους φοιτήτρια Elina Bazhaev που παντρεύτηκε τον 25χρονο επιχειρηματία Bek Ali Khan Mamakaev, στο Μονακό σε έναν φαντασμαγορικό γάμο και μέσα σε ένα αστραφτερό νυφικό με τεράστια ουρά. Το κόστος του μάλιστα έφτασε τις 242.000 λίρες! Το εντυπωσιακό σύνολο είναι δημιουργία ενός Λιβανέζου σχεδιαστή μόδας, του Zuhair Murad και τράβηξε όλα τα βλέμματα όχι μόνο των καλεσμένων αλλά και όσων το είδαν στα μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και ο Mamakaev πρότεινε στην Bazhaeva να παντρευτούν μόλις μετά από δύο μήνες σχέσης. Ο γαμπρός αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου και είναι ο κληρονόμος του Alikhan Mamakaev, επικεφαλής μεγάλου ομίλου οικονομικών ενώ πλέον είναι συνιδιοκτήτης σε μερικές από τις επιχειρήσεις του πατέρα του. Η Bazhaev προέρχεται επίσης από μια εξέχουσα οικογένεια και είναι η κόρη του 49χρονου επιχειρηματία Musa Bazhaev με την αμύθητη περιουσία. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές εστιατόριο XV Le Louis στο Μόντε Κάρλο και τράβηξε όλα τα φώτα λόγω της χλιδής του.

Μόλις 100 άτομα ήταν παρόντες στο γάμο, αριθμός μικρός κατά τα πρότυπα της Τσετσενίας ενώ οι γονείς Bazhaeva, o Musa και η σύζυγός του Luisa, ακολούθησαν τις παραδόσεις της χώρας τους και δεν παρέστησαν στην τελετή. Οι γάμοι στην Τσετσενία, σύμφωνα με την Daily Mail, παραδοσιακά πληρώνονται από τον γαμπρό και τους παρακολουθούν μόνο τα μέλη της οικογένειάς του.

Αυτό γίνεται γιατί θεωρείται ως μια θλιβερή περίσταση από την οικογένεια της νύφης. Η μεγαλύτερη αδελφή Bazhaev παντρεύτηκε επίσης πριν από έξι μήνες σε μια πιο παραδοσιακή τελετή με 600 άτομα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ