Σκηνές σοκ στα Βόρεια Προάστια - Αναίσθητοι 15χρονοι μαθητές έξω από γνωστό κλαμπ, μετά από πάρτι

Αίσθηση προκάλεσε η περιπέτεια που έζησε μια παρέα 15χρονων μαθητών, οι οποίοι βρέθηκαν σε κωματώδη κατάσταση μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ κατά τη διάρκεια πάρτι, σε κλαμπ στο Μαρούσι. 

Το πάρτι διοργανώθηκε από 50 μαθητές και μαθήτριες τριών ιδιωτικών σχολείων των βόρειων προαστίων. Οι ανήλικοι έδωσαν ραντεβού στο γνωστό κλαμπ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης καθώς την επόμενη μέρα ήταν η αργία της 28ης Οκτωβρίου. Όλα κυλούσαν μια χαρά έως ότου οι πρώτοι μαθητές άρχισαν να κάνουν εμετό. Στη συνέχεια κάποια άλλα, μεταξύ των οποίων και κορίτσια, ένιωσαν έντονη αδιαθεσία και βγήκαν έξω από το κλαμπ προκειμένου να πάρουν καθαρό αέρα. Δεν επέστρεψαν ποτέ όμως στο κλαμπ και όταν οι συμμαθητές, τους αναζήτησαν τους βρήκαν λιπόθυμους απέξω.

Η μητέρα του μαθητή, η οποία βρήκε τον γιό της λιπόθυμο στις 4 τα ξημερώματα, δεν μπορούσε να επαναφέρει με τίποτα το παιδί. Με κραυγές αγωνίας ζητούσε από τους πάντες να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Πλάι του βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση άλλα 10 παιδιά. 

Το ανήλικο τελικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και χρειάστηκε να έλθει το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου για να επανέλθει. Εκτός όμως από τον μαθητή, στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν και άλλοι δυο ανήλικοι οι οποίοι είχαν λιποθυμήσει.

Το περιστατικό έγινε γνωστό στις αστυνομικές Αρχές. Άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν στο γνωστό κλαμπ και έλαβαν δείγματα από τα ποτά τα οποία στάλθηκαν προς εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Οι αστυνομικοί ζήτησαν όλες τις αιματολογικές εξετάσεις από τα παιδιά που πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά και από όσα ένιωσαν έντονη αδιαθεσία μετά την κατανάλωση του αλκοόλ.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Τι απαντά η ιδιοκτησία του κλαμπ

«Επειδή σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου έχουν αναρτηθεί δημοσιεύματα σχετικά με την εκδήλωση της 27ης Οκτωβρίου από ιδιωτικά σχολεία θέλουμε να σας παραθέσουμε τις απόψεις μας περί αυτού

1.Ο χώρος είχε εκμισθωθεί σε εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων και η οποία είναι και υπεύθυνη για την διοργάνωση της εκδήλωσης
2.Έχοντας υπόψιν τις καταγγελίες για την συγκεκριμένη εκδήλωση και σαν ιδιοκτήτης του χώρου καταγγέλω την σύμβαση μίσθωσης με τη διοργανώτρια εταιρία μέχρι  να διαλευκανθεί η συγκεκριμένη καταγγελία.

Είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες τακτικές και προχωράμε στην λήψη άμεσων μέτρων  με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των πελατών και ειδικά των ανηλίκων.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση

Με εκτίμηση
JKM GROUP».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ