Έκανε αγωγή στους γονείς του γιατί δεν πιστεύουν ότι είναι ο Ιησούς Χριστός! Πόσα ζητάει για ψυχική οδύνη;

Ο Ισμαήλ Τασκιράν κατέθεσε αγωγή σε βάρος των συγγενών του για ηθική βλάβη, με την οποία ζητά 10.000 τουρκικές λίρες αποζημίωση από τον καθένα...

Ο Τασκιράν είπε για πρώτη φορά στην οικογένειά του ότι είναι ο Μεσσίας το 2011αλλά οι συγγενείς του δεν τον πίστεψαν. Καταγγέλλει επίσης ότι τον χτύπησαν και τον λοιδόρησαν...

 

Ο Ισμαήλ έκανε αρχικά μήνυση κατά της οικογένειάς του στην Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης, που απέρριψε τις αιτιάσεις του μετά τη διεξαγωγή ερευνών.

 

Ο Τασκιράν αργότερα έκανε αγωγή σε βάρος του πατέρα του, Οσμάν για ψυχική οδύνη καθώς και στη μητέρα του Γκιουλσέν, τον αδελφό του Τσεμ και την αδελφή του Ραχίμ Πινάρ.

 

"Έχω καταθέσει μήνυση εναντίον της οικογένειάς μου, αλλά απορρίφθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Αλλά η οικογένειά μου παρενέβαινε στην πίστη μου από το 2011 έως το 2016, μια χρονική περίοδο που οι σχέσεις επιδεινώθηκαν. Με εμπόδιζαν να νηστεύω και να προσεύχομαι με αποτέλεσμα να υποφέρω διανοητικά και να επιβαρύνεται η ψυχολογία μου. Απαιτώ 10.000 τουρκικές λίρες από την οικογένειά μου, ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη" ανέφερε ο Τασκιράν.

 

Δικαστήριο της Ιστανμπούλ αποδέχθηκε τελικά την υπόθεση και η πρώτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Δεύτερα (27-02-2017).

 

Πηγή: hurriyetdailynews

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ