Άγριο έγκλημα στην Καστοριά: Νεκρός οδηγός ταξί με σφαίρα στον κρόταφο - Ομολόγησε αστυνομικός

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Καστοριάς η δολοφονία ενός οδηγού ταξί, στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, σε ένα έγκλημα που θυμίζει τα περιστατικά με τις δολοφονίες οδηγών ταξί στην Κηφισιά.

Ο άτυχος οδηγός Κοσμάς Τζέλιος, ηλικίας 52 ετών, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής από συγγενείς του, φέροντας, κατα πληροφορίες, ένα τραύμα στον κρόταφο, που προήλθε από 45άρι πιστόλι. Το πτώμα του βρισκόταν  σε απόσταση περίπου 40-50 μέτρων  από το ταξί του.

Οι Αρχές, μετά από ανάκριση, συνέλαβαν τον 30χρονο αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετείχε και στις έρευνες για... τον εντοπισμό του δολοφόνου! Ο αστυνομικός ομολόγησε το έγκλημα.

Ο συλληφθείς είναι ειδικός φρουρός και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην Καστοριά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού, είναι 45άρι, όπως έλεγαν εξ αρχής οι αστυνομικοί, αλλά δεν είναι υπηρεσιακό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια».

Η δολοφονία του οδηγού ταξί προκάλεσε πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον. Ωστόσο, η μεθοδολογία στα χτυπήματα στην Κηφισιά και σε αυτό της Καστοριάς είναι αρκετά διαφορετική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ