Ο αρσενικός Βορειο-Ιρλανδός Mr Grey: Μοντέλο του Calvin Klein, πρωταγωνιστής στις 50 αποχρώσεις & μπαμπάς

Γεννημένος στην Βόρεια Ιρλανδία, ο 31 ετών Ντόρναν δεν θα έφτανε ποτέ μέχρι τον περιπφημο ρόλο του Christian Grey αν το 2005 δεν είχε γνωρίσει σε μια φωτογράφηση μόδας την Κίρα Νάιτλι και δεν συνδεόταν μαζί της ερωτικά για δύο χρόνια.

 Η Νάιτλι τον σύστησε σε έναν ατζέντη και έτσι ο Ντόρναν κέρδισε ένα μικρό ρόλο στη «Μαρία Αντουανέτα» της Σοφία Κόπολα και στη συνέχεια το ρόλο του Σερίφη στο «Once Upon a Tiime» και του serial killer στο «The Fall». 

Μετά από σκληρή μάχη με άλλα σέξυ αγόρια, όπως οι Ματ Μπόμερ και Σκοτ Ίστγουντ, ο Τζέιμι Ντόρναν επικράτησε για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι.

Ο γυναικείος πληθυσμός βέβαια τον έχει ήδη ξεχωρίσει για τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του και το σαγηνευτικό βλέμμα του. Το 2009 ανέβασε τον υδράργυρο στα ύψη ποζάροντας για τη συλλογή εσωρούχων του οίκου Calvin Klein μαζί με την Εύα Μέντες.

Στα αισθηματικά του δηλώνει ευτυχισμένος, αφού έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της ηθοποιού Αμέλια Γουόρνερ. Απέκτησαν ηδη  δύο  παιδιά 

Η σύζυγος του

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι»,  και κατά κόσμον Τζέιμι Ντόρναν ανακηρύχθηκε το 2015  από τους αναγνώστες του περιοδικού FHM magazine ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς  εκτοξεύοντας τη φήμη του πλέον στα ύψη και αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως τον απόλυτο Ντέιβιντ Μπέκαμ που βρέθηκε στην 6η θέση, ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν κατόρθωσε να τρυπώσει στη δεκάδα.

Τον Φεβρουάριο του 2017 τον ξαναείδαμε στον ρόλο που τον εκανε ηθοποιό στο "50 αποχρώσεις του γκρί "Νο 2. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ