i.Con: Η έξυπνη συσκευή για το σεξ μετράει θερμίδες, ωθήσεις, διάρκεια και συνδέεται με το κινητό σας

Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα διασυνδέονται και γίνονται όλο και πιο «έξυπνα». Όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα και του σεξ με το i.Con το οποίο αν και αναφέρεται σαν προφυλακτικό στην ουσία δεν είναι.

Η συσκευή που κοστίζει 60 λίρες Αγγλίας και βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης είναι ένα δακτυλίδι το οποίο φοράει ο άντρας στο πέος του και συγκεκριμένα στη βάση του. Από εκεί και πέρα συνδέεται με το Smartphone και την αντίστοιχη εφαρμογή και στέλνει διάφορες πληροφορίες.

 

Συγκεκριμένα μετράει πόσες φορές κάνετε σεξ, τη θέση σας, τις θερμίδες που κάηκαν, τον αριθμό των ωθήσεων, την ταχύτητα των ωθήσεων, την διάρκεια της πράξης, τη θερμοκρασία αλλά και τη διάμετρο.

 

Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται μέσω Bluetooth μετά την ολοκλήρωση του σεξ και ακολούθως εμφανίζονται στην εφαρμογή η οποία προσφέρει και δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα!

 

Η κατασκευάστρια εταιρεία British Condoms θα πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως τα προσωπικά δεδομένα που θα δημιουργηθούν μετά την χρήση της συσκευής και τα οποία θα μπορούν να συνδεθούν με άτομα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ