"Στο Survivor βρωμούσαμε: Χωρίς χαρτί υγείας, χωρίς νερό για να πλυθούμε, συνήθιζες βέβαια την μυρωδιά"

Ο Γουίλι Καλβουρτζής που αποχώρησε από το Survivor μιλάει στο περιοδικό Down Town και εξηγεί γιατί οι μαχητές έδιωξαν τον Αγγελόπουλο.

Όπως λέει: «Ήταν από τα πρώτα πράγματα που τους ρώτησα μπαίνοντας και μου είπαν ότι υπήρχαν προηγούμενα από το ξενοδοχείο. Πριν μπουν. Κάτι είχαν αντιληφθεί στη συμπεριφορά του και γι’ αυτό τον στείλανε.

Εγώ αν ήμουν από την αρχή πάντως, θα κινούσα γη και ουρανό για να μη φύγει. Άμα είχαμε και τον Μάριο και τον Αγγελόπουλο θα ήταν μονότονο το παιχνίδι, γιατί θα κερδίζαμε μόνο».

 

Σχετικά με τον αν στήνει η παραγωγή σκηνικά αναφέρει πως: «Κάποιες φορές όταν καθόμασταν σαν τα βόδια στον κάμπο και τρώγαμε χορτάρι, έλεγαν "Άντε, πιάστε κανένα θέμα να πείτε"».

 

Σε ότι αφορά τις συνθήκες υγιεινής σημειώνει: «Μπάνιο κάναμε στη θάλασσα με το αντηλιακό για να νιώθουμε ότι βάζουμε κάτι πάνω μας. Οδοντόβουρτσα όχι, οδοντόκρεμα όχι, χαρτί υγείας όχι.

 

Ο καθαρισμός γινόταν με φύλλα από τα δέντρα, φυτά και στη θάλασσα. Νερό είχαμε συγκεκριμένα ενάμιση λίτρο την ημέρα για τη δίψα μας. Τα δόντια μας τα πλέναμε με την άμμο. Στις γυναίκες δίνονταν μόνο σερβιέτες και ξυραφάκι για τα πόδια και τις μασχάλες τους. Βρωμούσαμε, ήταν πολύ έντονη η μυρωδιά, αλλά μετά το συνηθίζεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ