Cut n' Tint: Γιατί το κομμωτήριο μου είναι το καλύτερο του κόσμου

Δυσκολεύομαι να επιλέξω κομμωτήριο. Σιγά το πράγμα θα μου πείτε και τις μας νοιάζει;

Έλα όμως που ενώ υπάρχει πληθώρα κομμωτηρίων και θα το χαρακτήριζα υπερεπαγγελματισμό, δηλαδή κορεσμός στον χώρο, η επιλογή κομμωτηρίου γίνεται δύσκολη για τους εξής λόγους: 

1. Τα περισσότερα είναι ή δήθεν με πολλές και κουραστικές διαδικασίες για να φτάσεις να κάνεις κάτι απλό ή έχουν πολύ ύφος οι καλλιτέχνες - κομμωτές. 

2. Σε βαράνε στο κεφάλι όταν είναι σχετικά καλά γιατί έχουν κάποιο όνομα ενώ εν τέλει αυτό το όνομα εξαφανίζεται όταν πρέπει να κάνεις κούρεμα από επαγγελματία. 

Με την εισαγωγή έβγαλα το άχτι μου, ας περάσω τώρα στην ουσία και γιατί κατέληξα στο Cut n' Tint. 

Καταρχάς γιατί όλα τα παραπάνω μειονεκτήματα απουσιάζουν από το συγκεκριμένο κομμωτήριο. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, προσγειωμένοι, επαγγελματίες, συνεπείς και ταλαντούχοι!

Το σπουδαιότερο; Μια πολύ καλή ομάδα. 

 

 

Ο Δημήτρης έχει επιδέξια χέρια και με κουρεύει όπως και όσο θέλω. Το πόσο σπάνιο είναι αυτό, δεν περιγράφεται... Συνήθως ο κομμωτής - κουρέας σε βλέπει σαν μοντέλο για πειραματισμούς. Στο τέλος βγαίνεις μια άλλη, που μέχρι να μακρύνουν τα μαλλιά σου δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου . Ο Δημήτρης είναι λοιπόν ένας συνετός αλλά κυρίως ταλαντούχος κομμωτής που  κόβει τόσο- όσο με τέχνη . 

 

Ο Λάμπρος βάφει τα μαλλιά μου σωστά χωρίς υπερβολές με τα κατάλληλα προϊόντα για να προστατεύσει την λεπτή μιυ τρίχα, είναι συμπαθής, λιγομίλητος -για μια πελάτισσα σαν εμένα που είμαι με το Ipad συνέχεια- και ευγενέστατος. Άνδρας που κοκκινίζει στις μέρες μας είναι σπάνιο είδος. Όταν μου προτείνει μια εξτρά θεραπεία θα είναι πράγματι για το καλό μου και όχι για το καλό του ταμείου του. 

 

Ο Αργύρης κάνει guest εμφάνιση κάθε Πέμπτη, αφήνοντας το 1ο του Cut n' Tint του Κολωνακίου. Τέλος νιώθω την ανάγκη να αναφέρω  ένα άλλο μεγάλου ατού των φίλων μου στο Cut n' Tint είναι ότι έχουν ελαστικότητα στα ωράρια χωρίς να με πιέζουν να κλείσω ραντεβού συγκεκριμένη ώρα. 

 

Η Ειρήνη είναι από τα καλύτερα πιστολάκια της ''αγοράς'': Έχει ελαφρύ χέρι, δεν με καίει και με τελειώνει πριν προλάβω να κάνω μια ανάρτηση στο site μου. Το μαλλί μου παραμένει ανάλαφρο χωρίς να κατσαρώνει μέχρι το βράδυ. Το σημαντικό και εδώ είναι πως είναι ένα χαμογελαστό ευχάριστο πλάσμα που με αφήνει απερίσπαστη να δουλεύω παράλληλα. 

 

Η Νικόλ είναι και αυτή άριστη στο πιστολάκι αλλά ήρθε δεύτερη... Αφού είχα ξεκινήσει με την συνονόματη μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. 

 

Η Κωνσταντίνα κάνει εξαιρετικά λεπτομερές, καθαρό και προσεκτικό μανικιούρ - πεντικιούρ. Όποιος νομίζει ότι αυτή η ειδικότητα είναι απλή επειδή σήμερα την κάνουν εκατοντάδες, έχει αυταπάτες. Σαν χαρακτήρας δεν το συζητάμε είναι χαρούμενη, καλοπροαίρετη, δεν κουτσομπολεύει και δημιουργεί τόσο καλή ατμόσφαιρα ώστε επιτέλους αφήνω το ipad στην άκρη. Επίσης καταλαβαίνει ότι δεν είμαι η .... κατάλληλη γιά να μου προτείνει σχέδια πασχαλίτσες, ή μυτερά μεταλιζέ γαμψά νύχια. 

 

Η διακόσμηση είναι απλή και καλόγουστη και οι χώροι είναι πεντακάθαροι. 

 

 

Έγραψα αυτό το άρθρο για να τους ευχαριστήσω και να τους επιβραβεύσω, γιατί νιώθω εμπιστοσύνη  μέσα στο κομμωτήριο τους ενώ μπαίνω και βγαίνω πάντα χαρούμενη.  

Ειρήνη Νικολοπούλου

 

Τα καταστήματα Cut n' Tint θα τα βρείτε:

-Κατάστημα Κηφισίας
Λεωφόρος Κηφισίας 184Α, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6773512

-Κατάστημα Κολωνακίου
Νεοφύτου Βάμβα 4, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7232449

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ