Επίθεση στο Λονδίνο: Η στιγμή που μια γυναίκα πέφτει στο Τάμεση να γλυτώσει τον Μακελάρη

Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για πανδαιμόνιο και πανικό στις στιγμές που ακολούθησαν όσο η επίθεση ήταν σε εξέλιξη, αλλά και για αρκετή ώρα αργότερα, καθώς το Λονδίνο είχε τεθεί σε συναγερμό.

 Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση κοντά στο κοινοβούλιο ανέβηκε στους πέντε. Ο πέμπτος νεκρός ήταν μεταξύ των πεζών που σκοτώθηκαν στην επίθεση.

Επιπλέον, τουλάχιστον 40 άτομα τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς και κατόπιν ο δράστης μαχαίρωσε έναν αστυνομικό κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας. 

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που καταγράφει μια γυναίκα η οποία ήταν στη γέφυρα, να βρίσκεται στα νερά του Τάμεση καθώς ο δράστης αναπτύσσει ταχύτητα. Η γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από το ποτάμι και νοσηλεύεται ενώ οι αρχές εκτιμούν πως πάνω στο πανικό της έπεσε για να σωθεί στο ποτάμι.

 

Ωστόσο εξετάζεται και το σενάριο να την έσπρωξαν καθώς στη γέφυρα επικράτησε χάος την ώρα της επίθεσης και δεκάδες άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν για να αποφύγουν το όχημα. 

 

Διαβάστε επίσης: 40 φωτογραφίες από το μακελειό του Λονδίνου συγκλονίζουν τον πλανήτη -To χτύπημα της τρομοκρατίας απέναντι από το Big Ben

Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στο Λονδίνο: Είναι Ασιάτης, 40 ετών & κρατούσε μαχαίρι - Φώτο

Big Ben ώρα μηδέν: 5 νεκροί, 40 τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση Ισλαμιστή στο κέντρο του Λονδίνου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ