Survivor - Ελένη Δάρρα: "Οι παίκτες λιποθυμούν δεξιά και αριστερά - Δεν υπάρχει ειδύλλιο στο παιχνίδι"

Η Ελένη Δάρρα, από την ομάδα των μαχητών αποκαλύπτει τι συμβαίνει στο Survivor πίσω από τις κάμερες.

Η γυμνάστρια από την Πάτρα, που έχει αποχωρήσει από το Survivor μετάνιωσε που έφυγε στην καλύτερή της φάση από το παιχνίδι.

«Ξυπνάς το πρωί, χωρίς καφέ και φαγητό! Περιμένεις το αγώνισμα μήπως φας. Δίνεις το 100 % του εαυτού σου και όταν δεν τρως γυρίζεις πίσω ακόμα πιο εξαντλημένος. Και αυτό σε κατάβαλλει ψυχολογικά!» ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τα αγωνίσματα στο παιχνίδι.

Διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τους παίκτες να τρώνε φρούτα πριν από κάθε αγώνισμα λέγοντας πως "Αν ίσχυε αυτό, δεν θα λιποθυμούσαν δεξία και αριστερά. Ο Κωνσταντίνος λιποθύμησε τέσσερις φορές." 

"Τρώμε από τις προμήθειες και ό,τι κερδίσουμε! Σας φαινόμαστε για φαγωμένοι στα αγωνίσματα; Εγώ δεν έχω φάει», απάντησε η Ελένη Δάρρα.

«Την πείνα λίγο ή πολύ τη συνηθίζεις! Και έχεις ένα κίνητρο να αγωνιστείς πολύ σκληρά και δυνατά. Οπότε βρίσκεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που αν δεν φτάσεις στα όρια σου, δεν το ανακαλύπτεις ποτέ. 

Είναι πάρα πολλά τα θέματα. Καταρχήν είσαι με μία ομάδα που δεν έχεις επιλέξει και καλείσαι με τους ίδιους ανθρώπους να συναναστραφείς!».

Επιπλέον, μιλώντας στην εκπομπή "Όλα Ξεκόλλα" ανέφερε πως δεν υπήρξε τελικά ειδύλλιο στην ομάδα των Μαχητών, πως η ίδια κράτησε αποστάσεις από τις δίδυμες, Ειρήνη και Σάρρα που την ψήφισαν και πως η εμπειρία της στο παιχνίδι ήταν εκπληκτική.

«Ήταν εκπληκτική, ήταν έντονη και θα ξαναπήγαινα εννοείται!» .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ